Zaten Apple'ın bir sürü fanı var fakat artık herkes bilgilenmeye başladı. Yani diğer markalar daha ucuz, daha iyi iken iPhone alanlar olacaktır tabii ki de. Fakat bazı sızıntılar oluştu, çoğu sahte fakat Apple, telefonunda bazı şeyleri değiştirebilir. Bu da fanlarını olumsuz etkileyebilir.
Abi Apple ekranlarını öven olmuş. Trajikomik.
Bakın bugün telefon piyasasında o muhteşem(!) iPhone panelleri, şu üçlü karşısında: Samsung'un amoledi, LG'nin IPS'i, Sony'nin amirallerinde kullandığı IPS karşısında ancak ve ancak çöptür.
Bunu S7 ile iPhone 6S ve 7'yi yanyana koyup S7'yi FHD'ye çekip karşılaştıran, 6S'in yanına LG G4'ü koyup G4'ün nasıl 6S'in içinden geçtiğini bilen biri olarak söylüyorum. Örnekleri çoğaltırım.
Retina bir özellik değil retina @Nazım Paşa 'nın dediği gibi Apple'ın belli bir piksel yoğunluğunu geçtiği zaman verdiği kandırmaca bir ad.
Hayatında Samsung amirali, LG amirali ekranı görmemiş adamlar. Bu saydığım markaların ekranlarını iPhone 7'ye anca yetişiyor diyebiliyor gerçekten çok komik bir durum.
Evet kardeşim 6S'de gördüm 7'de gördüm çok kez gördüm çok şey izledim ben o ekranlardan senin o gözünde büyüttüğün ekranı eziverirler.