Öyle bir iflas eder ki. Feleğin şaşar. Aptal adamlar iPhone diye alır sadece. Daha iyisi daha ucuz iken neden aptal gibi düşük çözünürlüklü telefona fazla para vereyim ki ben?Aynen, Samsung telefonunda 4K ekran kullandı diye Apple iflas edecek![]()
Öyle bir iflas eder ki. Feleğin şaşar. Aptal adamlar iPhone diye alır sadece. Daha iyisi daha ucuz iken neden aptal gibi düşük çözünürlüklü telefona fazla para vereyim ki ben?Aynen, Samsung telefonunda 4K ekran kullandı diye Apple iflas edecek![]()
Tamam. Orada az da olsa haklısın. Apple cihazlarına yıllar sunan güncelleme veriyor.Hiçkimse Apple gibi telefonu desteklemiyor. iPhone 5S bile hala yazılım güncellemeleri alıyor.
Bu arada kulaktan duyma bilgilerle gelme. Gelirsen burada faciadan zor kurtulursun.
Doğruya doğru. Ama bu güncellemeler ne işe yarıyor? Android'de yapabildiğinin (root, launcher, ROM) binde birini IOS'da yapamazsın.Hiçkimse Apple gibi telefonu desteklemiyor. iPhone 5S bile hala yazılım güncellemeleri alıyor.
Tövbe. Küfür etmedim, tehdit hiç etmedim. Burada doğru olmayan bilgiyle gelirsen bilgili olanlar sana cevabı yapıştırır.Ahahahah, tehtidlere başladık şimdi de klavye bebesi gibi küfür edecek misin![]()
Öyle bir iflas eder ki. Feleğin şaşar. Aptal adamlar iPhone diye alır sadece. Daha iyisi daha ucuz iken neden aptal gibi düşük çözünürlüklü telefona fazla para vereyim ki ben?
Sen saçmalamaya başladın. Bak bu burada bitsin. Doğruyu tek ben değil diğer arkadaşlar da söylüyor. Senden başka söyleyen oldu mu? Hayır.Cidden saçmalamaya başladın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.