iPhone alarm sesi nasıl değiştirilir?

Leonidas02

Kilopat
Makaleler
4
Apple Music deneme uyeligi acip bir parca indirdim ve denedigimde uygulanmiyor. Hala o lanet dit dit radar sesi var. Sabahlari kriz gecirerek uyaniyorum desem yeridir. Ben bunu nasıl degistirebilirim? Eksik bir şey mi yapiyorum?
1AFA2C6D-A109-472D-B424-16B0389D3EE4.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple Music deneme uyeligi acip bir parca indirdim ve denedigimde uygulanmiyor. Hala o lanet dit dit radar sesi var. Sabahlari kriz gecirerek uyaniyorum desem yeridir. Ben bunu nasıl degistirebilirim? Eksik bir şey mi yapiyorum?
Eki Görüntüle 1600100
Tüm satın alınan tonları indire tıklayın.

Tüm satın alınan tonları indire tıklayın.
Anlamadım hocam.
Apple musıc uyelıgı baslattım ilk ay ücretsiz ile ardından da bir parça indirdim resimde yazdığı üzere ancak seçmeme ve seçilmiş görünmesine rağmen radar çalmaya devam ediyor.

Hocam deneme üyeliği için olan sesler var onları indirip yapabilirsin 👍
Üzgünüm ancak anlayamdım, açabilir misniz demek istediğinizi?

Bende Apple Music üyeliği yok Windows'taki iTunes uygulamasını kullanarak MP3 atıyorum onu seçiyorum çalıyor, herhangi bir sorun yok bende.

Bu arada düzelmedi. Hala seçili olmamasına rağmen radar çalıyor. Diğer varsayılan iOS parçaları arasında geçebiliyorum ve çalışıyorlar ancak Apple Music'ten indirip seçtiğimde son kullanılan alarm sesinden bağımsız radara dönüyor. Apple Music'le alakalı sıkıntı var sanırım.

Bu arada düzelmedi. Hala seçili olmamasına rağmen radar çalıyor. Diğer varsayılan iOS parçaları arasında geçebiliyorum ve çalışıyorlar ancak Apple Music'ten indirip seçtiğimde son kullanılan alarm sesinden bağımsız radara dönüyor. Apple Music'le alakalı sıkıntı var sanırım.

Hala sorununuz devam ediyor ise yardımcı olabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı