iPhone alınır mı?

Bütçe
Sınırsız
Olmaz olur mu? Tabii ki var.

iPhone NFC ödeme özelliği sadece Apple Pay ile kısıtlı ve o da Türkiye'de yok diye sorun çıkartıyor. Türkiye dışında yaşıyorsanız bu eksi yönü de görmezden gelebilirsiniz ama şahsen kart taşımaktan yoruldum. iPhone ile de temassız ödeme yapılabilse hoş olurdu.

İşletim sisteminin sürekli olarak güncellenmesi ve tehditlere karşı korunması en önemli yön diyebilirim.
  • Birden çok Apple cihaz kullanıyorsanız senkronizasyonu mükemmel.
  • İşlemcisi müthiş.
  • Uygulama mağazası kalitesiz uygulamalarla dolu değil.
  • Belirli sayıda cihaz olduğundan her uygulama her telefon için optimize edilebiliyor.
  • Uygulamalarla ilgili bir sorun olursa cihaz sayısı belirli olduğundan kolaylıkla çözülüyor.
  • Apple garantisi güzel.
  • Arayüzü gereksiz şeyler ile dolu değil ve sayfalarca sponsor uygulama yüklü gelmiyor.
  • Güvenliği üst düzey.
Merak ettiğiniz bir yön varsa sorabilirsiniz.

@56153 Hocam gayet detaylı bir şekilde açıklamış zaten.

Gerekliliği yok. Tamamen tercih meselesi. Kalite, sağlamlık, uzun ömürlülük ve güncelleme desteği. Ben genel olarak bu 4 sebepten dolayı iPhone tercih ediyorum.

Android de IPhone da kullandım ve iPhone'daki tadı hiçbir şekilde alamadım. Teknik şeylere girmenin manası yok. Anında stabil çalışan mailler normalde Androidleri sucuk pişirme derecesinde kastıran ve yeterli FPS'i veremeyen PUBG gibi oyunlarda takılmasız oynama, uzun ömürlülük. İnsanlar hala 2014'te çıkan 6s'i kullanıyor ama kimse Samsung S5 kullanmıyor çünkü çöp oldular. Apple ile Android'in karşılaştırılabileceği tek nokta fiyat. Ona da ülkemiz sağ olsun 700 dolarlık ürün 8 bin TL oluyor. Yoksa Apple fiyat artırmıyor. Bütçeniz varsa şaşmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı