iPhone alınır mı?

Bütçe
Sınırsız
Android telefon da Apple telefon da alınır. YouTube'da binlerce video var kıyaslama açısından ama güncel olanlara bakmanızı tavsiye ederim mümkünse de yabancı kanallar olsun. Genellikle Android kullandım ben, iOS hakkında da bilgi sahibiyim. Hiçbiri de üzmez kullanıcısını ama beklentiler önemli ona göre öncelik verebilirsiniz tabii bir de bütçeniz.

Karşılaştırılan iki üye de çok kaliteli bence. Ben ilk iPhone cihazım olan 3GS’den yorumlamaya başlayayım. Bu cihazı aldığımda, Nokia C3’ten geçtiğimde büyülenmiştim. Tasarımı, çalışma tarzı olsun beni çok memnun ediyordu. iPhone 6’ya geçtim sonra, iOS7 muhteşem olmuştu.
Bence iOS’un çekiciliği animasyonlar ve tasarımda. Arkadaşın dediği gibi optimizasyon aşırı iyi ve çipleri çok güçlü. 6’dan sonra SE 2’ye geçiş yaptım şimdi onu kullanıyorum. Paramı verip de memnun kalıyorsam Apple benim için öndedir. Şu var ki ben Samsung’ta amiral gemisi kullansam yine memnun kalırdım ama iOS benim için daha değerli.
Şimdi iPhone cihazımla iPad kombosu yapacağım. Apple’ın cihazlarının eşitliği çok iyi ve birlikte kullanınca hayatı kolaylaştırıyor diyebilirim. Şu an aptal gibi kullandığım 6’yı annem hala Instagram ve Whatsapp için herhangi bir sorun olmadan kullanıyor.

Birden çok Apple ürünü kullanmıyorum. Android'deki uygulama çoğunluğu da kötü bir şey değil çünkü kendim de bir uygulama üreticisiyim. Güveniği de zaten Android açık kaynak kodlu diye hemen virüs bulaştığı falan yok.
İşletim sisteminin sürekli olarak güncellenmesi ve tehditlere karşı korunması en önemli yön diyebilirim.
  • Birden çok Apple cihaz kullanıyorsanız senkronizasyonu mükemmel.
  • İşlemcisi müthiş.
  • Uygulama mağazası kalitesiz uygulamalarla dolu değil.
  • Belirli sayıda cihaz olduğundan her uygulama her telefon için optimize edilebiliyor.
  • Uygulamalarla ilgili bir sorun olursa cihaz sayısı belirli olduğundan kolaylıkla çözülüyor.
  • Apple garantisi güzel.
  • Arayüzü gereksiz şeyler ile dolu değil ve sayfalarca sponsor uygulama yüklü gelmiyor.
  • Güvenliği üst düzey.
Merak ettiğiniz bir yön varsa sorabilirsiniz.
Android de IPhone da kullandım ve iPhone'daki tadı hiçbir şekilde alamadım. Teknik şeylere girmenin manası yok. Anında stabil çalışan mailler normalde Androidleri sucuk pişirme derecesinde kastıran ve yeterli FPS'i veremeyen PUBG gibi oyunlarda takılmasız oynama, uzun ömürlülük. İnsanlar hala 2014'te çıkan 6s'i kullanıyor ama kimse Samsung S5 kullanmıyor çünkü çöp oldular. Apple ile Android'in karşılaştırılabileceği tek nokta fiyat. Ona da ülkemiz sağ olsun 700 dolarlık ürün 8 bin TL oluyor. Yoksa Apple fiyat artırmıyor. Bütçeniz varsa şaşmayın.
Android o kadar ısınmıyor ki. Siz iPhone 11 Pro ile S3 Mini'yi falan karşılaştırıyorsunuz herhalde.

Birden çok Apple ürünü kullanmıyorum. Android'deki uygulama çoğunluğu da kötü bir şey değil çünkü kendim de bir uygulama üreticisiyim. Güveniği de zaten Android açık kaynak kodlu diye hemen virüs bulaştığı falan yok.

Android o kadar ısınmıyor ki. Siz iPhone 11 Pro ile S3 Mini'yi falan karşılaştırıyorsunuz herhalde.
Isınıyor hocam Samsung A serilerine hiç bakmamışsınız siz galiba.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı