IPhone alınır mı?

Merhaba hocam öncelikle benim ilk tercihim Samsung olurdu ama iPhone konusunda kesinseniz Apple ürünleri birlikte olunca işlevli oluyor. Yani bir Apple cihaz alacaksanız yine Apple aksesuarları(saat vb.) Almak zorunda kalırsınız. Ayrıca iPhone cihazlarda depolama konusunda bayağı sıkıntılı uzun gitmesini istiyorsanız yüksek depolamalı almak zorundasınız, sonra bulut almanız gerekir bu da çok işlevsel değil. iPhone 12 zaten önümüzdeki seneden sonra güncelleme alamayacak.

Bütçe çok sıkıntı değil, sadece verdiğim paranın düğmesini istiyorum. Şu ana kadar hiç iPhone kullanmadım, çevremdeki arkadaşların geneli kamera ve optimize hakkında aklımı çeliyor.

Şimdi sen hangi amaçla kullanıyorsun telefonu?

Normal iş işleri ve hızlı olmasını istiyorum.

Düz iPhone hiçbir zaman önermiyorum karşılarında koskoca amiral gemisi Samsung'lar durarken. Aralarinda en mantiklisi 13 ancak dedigim gibi onermem s serisi varken.

14 daha güncelken neden 13 tercih ediliyor?

Merhaba hocam öncelikle benim ilk tercihim Samsung olurdu ama iPhone konusunda kesinseniz Apple ürünleri birlikte olunca işlevli oluyor. Yani bir Apple cihaz alacaksanız yine Apple aksesuarları(saat vb.) Almak zorunda kalırsınız. Ayrıca iPhone cihazlarda depolama konusunda bayağı sıkıntılı uzun gitmesini istiyorsanız yüksek depolamalı almak zorundasınız, sonra bulut almanız gerekir bu da çok işlevsel değil. iPhone 12 zaten önümüzdeki seneden sonra güncelleme alamayacak.

Evet aslında en büyük problem bu :(

Bütçe çok sıkıntı değil, sadece verdiğim paranın düğmesini istiyorum. Şu ana kadar hiç iPhone kullanmadım, çevremdeki arkadaşların geneli kamera ve optimize hakkında aklımı çeliyor.

Normal iş işleri ve hızlı olmasını istiyorum.

14 daha güncelken neden 13 tercih ediliyor?

Evet aslında en büyük problem bu :(

Hocam kamera konusunda Samsung'un amirel gemileri Apple ile çok rahat yarışır.
Özellikle yeni getirdikleri yapay zeka destekli kamera da bayağı güzel.

Samsung alıp iOS gibi gözüklemesini sağlayan uygulamalardan yükleyip geçin. Onun dışında fark yok zaten.

Samsung alıp iOS gibi gözüklemesini sağlayan uygulamalardan yükleyip geçin. Onun dışında fark yok zaten.

Samsung olursa Samsung olarak kalsın, teşekkür ederim 😂

Maalesef bunlar hep toplumsal algı yüzünden.

Tek ben öyle olduğunu düşünüyordum. Bu sitenin varlığını öğrenene kadar. Teşekkür ederim 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı