iPhone Alınır mı?

Peki sence yurtdışı almak mı mantıklı yoksa 2000 ₺'ye garantili almak mı ? Birde acaba bu Fixpack tarzı kaskolar hakkında bilgin var mı ?

Benim bildiğim o tür kaskolar yapıldığında ve arıza durumunda onarımı kasko sağlayan firma yaptığında daha sonra teknik servise götürürseniz garanti kapsamı dışında oluyor.
Hatta forumlardan birinde okumuştum doğru mu bilmiyorum.

Peki sence yurtdışı almak mı mantıklı yoksa 2000 ₺'ye garantili almak mı ? Birde acaba bu Fixpack tarzı kaskolar hakkında bilgin var mı ?
2 adet LG kullandım. Belli bir yerden sonra donmalar ve tuş sorunu ortaya çıkıyor. Yine de sen bilirsin.

Yurt dışı iPhone aldım. Çok ucuza geldi. Dayım sağolsun. 460€ falandı. 7S modeli. 1 sene oldu. Yurt dışından geldiği için bir kaç iş oluyor ama yine kardasın. Çünkü Turkcell'de 4770 TL. Sen yaklaşık 2600 falan veriyorsun. Baya karlı iş.
Ben de 2 yıldır G5 kullanıyorum. O sorunlar yeni serilerle düzeltildi. Ben de 2 senede böyle bir sorunla karşılamadım.
Sevindim. Tuş kilidini kapamak çileydi.

Kardeşim paran varsa 7 ve üstü al. Gidipte 6 ve altını alma. Bakma biz fakirlikten alıyoruz.

Yıllarca Htc One kullandıktan sonra sırf ebatları küçük telefon almak istediğimden iphone se aldım. Bence taşınabilirlik dışında Htc One m7'nin yarısı olamaz.
Eğer 5 inç civarı ekran boyutlarında telefon alacaksanız android almanızı tavsiye ederim.

Tabi android alırken giriş seviyesi cihazları alırsanız illaki takılma donma sorunlarıyla karşılaşırsınız. Amiral gemisi denen telefonlardan alırsanız takılma donma sorunu yaşamanız zor. Ben se de bile bazen ekranın geç tepki verdiğine şahit oluyorum. One kullanırken hiç karşılaşmamıştım.

“iPhone’ lar pahalı, değmez” lafı fakir tesellisinden başka birşey değil. Kaç yıl Android kullandım iPhone’ u elime aldığım anda kaliteyi hissettim. 3 yıldır da iPhone kullanıyorum aşırı memnunum. Özgürlük konusuna gelirsek; telefon size yapmak istedikleriniz konusunda özgürlük gösteriyor, daha fazlasına ihtiyaç duymuyorsunuz. Kötü özelliği yok mu? Var tabi ki. Şarj problemi, bir de aksesuar problemi. Şarjı ile 1 günü çıkartabiliyorsunuz. Ama kullanımı abartmamak lazım. Abartırsanız şarjı bir günü çıkaramıyor. Bir de aksesuarlar. Her şeyden para istiyorlar bu kadarı da fazla bence. Ha alınır mı, kişiye göre değişir. Ben gerek duymadım aksesuarları almaya. (Hızlı şarj, AirPods vs.)

2000 TL'ye Nokia 8 alabilirsin 0 istiyorsan. Veya Sony Xperia XZ1. Tercihin Xiaomi'den yana olabilir. ben P20 lite alacağım. Tek sorun arka kapakta China mobile yazıyor ama global RAM atılmış ucuza buldum. iPhone almanı tavsiye etmem alacaksanda yeni modellere yönelmelisin. Kamera da önemliyse A8, A6+ veya C9 pro alabilirsin. Bence epey.com bir bi bak istediğin özelliklere.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acelen varsa kesinlikle Mi 6, yok ise Mi 8 beklemeni öneriyorum. Mi 6 için konuşuyorum. İstediğin tüm koşulları karşılıyor. Şarj durumu kesinlikle çok iyi. Sana yetecektir de ayrıca. Kamera konusunda da, ön kamera ve arka kamera kesinlikle gündüz çok başarılı. Düşük ışıkta biraz daha düşüyor tabi kalitesi. Youtube'dan falan bakabilirsin.

Son olarak, internette gördüğünden çok farklı bir telefon gerçekten. Gerek kasa olsun, gerek başka şeyler. Snapdragon 835 ile hala çok güçlü kendileri.

iPhone 6 gibi bir telefona şu saatten sonra 2000 TL asla ve kat'a. Ben 6S için bile önermiyorum. 16GB modeli 2.500 sularında dolaşıyor resmen. Hemde 6. seri bu ya. Bir kaç ay sonra bir kaç yeni modeli çıkmasına karşın hala böyle fiyatlar. Apple alınıyorsa, 7'den aşağı alınmamalı kesinlikle.

Kesinlikle katılıyorum.
Ben döneminin amiral gemileri olan S2 ve G4 gibi telefonlar kullandım 1 sene dolduktan sonra sapıtmaya başlıyorlar klavyeler bile geç açılıyor.
Üstüne üstelik ağır bir uygulama da kullanmadım gayette iyi baktım telefona.
1 sene önce iPhone 6 aldım 4 sene önce çıkan telefonla şuan çatır çatır PUBG Mobile , PES 2018 oynuyorum tık demiyor.
Şarj büyük sıkıntı Plus’larda batarya boyutu fazla oluyor Plus almadığıma pişman oldum.
Bu kadar övücü konuştum iPhone’lar hakkında ancak şuanki fiyatlarla alınmaz.
Model yükselteceğim ama bir 7 Plus’a 4.800 vermem gider S9+ felan alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…