iPhone alırken neye dikkat edilmeli?

Orijinal batarya olmayabilir o. Şarj entegresinde de umarım sıkıntı yoktur.

Hepsini deneyeceğim.

6S kullanan eski bir arkadaşım vardı çakma ile değiştirilmişti ekranı çok sarıydı orijinal beyaz olur herhalde.

Laptop götürün yanınızda 3uTools ile cihaz raporu çıkarın değişeni var mı. Pil sağlığına bakın. Ayrıca iOS sürümü 14 ise sorgulamadan alın Jailbreak yaparsınız.

Laptop götürün yanınızda 3uTools ile cihaz raporu çıkarın değişeni var mı? Pil sağlığına bakın. Ayrıca iOS sürümü 14 ise sorgulamadan alın Jailbreak yaparsınız.

Hocam o kadar da abartmaya gerek yok. Bir de iOS sürümü 15.6 olması gerekmez mi 6S Plus'un.

Hocam o kadar da abartmaya gerek yok. Bir de iOS sürümü 15.6 olması gerekmez mi 6S Plus'un.
Ablam mesela 13'de bıraktı uğraşmıyor. 14'de olması Jailbreak yapmasına avantaj dedim. Yoksa son sürüm 15.6.1 olmakta.

Ablam mesela 13'te bıraktı uğraşmıyor. 14'te olması Jailbreak yapmasına avantaj dedim. Yoksa son sürüm 15.6.1 olmakta.

Yani 14ken alsam ben 15.6 yapabilirim değil mi? Bir de iCloud hesabından çıkış yapıldığı tam nasıl belli olur.

Yani 14ken alsam ben 15.6 yapabilirim değil mi? Bir de iCloud hesabından çıkış yapıldığı tam nasıl belli olur.
Ayarlar > iCloud > Giriş yap yazıyorsa çıkmıştır. iTunes AppStore > Giriş yap yazıyorsa çıkmıştır. iTunes'dan çıkmasa bile iPhone'umu bul kapalıysa sıfırlayınca etkinleştirme için şifre sormuyor.

iTunes ne oluyor ondan çıkış yapılmazsa sıkıntı mı? Ve IPhone'umu bul özelliğini kapatmamız lazım değil mi?

Telefonu orada sıfırlayıp tekrardan kurulum yapacağım icloud hesabını orda mı açayım yoksa şimdi açıp orda giriş mi yapayım?

Ekranın muhakkak orijinal olmasına dikkat edin. Yan sanayi ekranların dokunmatiği de ekran kalitesi de rezalet oluyor. Parmak izine dikkat edin. Pilin orijinal olup olmadığına dikkat edin. Yan sanayi takılsa da pil sağlı sürekli %100 gösterir. Ayrıca performansı orijinal kadar iyi olmayabilir. 7 yıldır aynı 6s'i kullanan biri olarak söylüyorum bütün bunları.

Telefonu orada sıfırlayıp tekrardan kurulum yapacağım iCloud hesabını orada mı açayım yoksa şimdi açıp orada giriş mi yapayım?
Başka önereceğniz bir şey var mı ilk defa iPhone bakacağım hiçbir fikrim yok bana sıralar mısınız ona göre davranayım para boşa gitmesin. Pil büyük ihtimalle yan sanayi 5 -6 ay kullanır Deji yükseltilmiş batarya taktırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…