Aralık ayında iPhone 12 almayı planlıyordum ve fiyatlar aşırı yükseldi. Geçen ay 10 bin iken alacaktım, az daha bekleyeyim dedim ve şimdi 13 bin oldu. Arkadaşlar sizlerden öneri bekliyorum. Şimdi alınır mı, yoksa indirim mi beklemeliyim?
Türkiye'de alışveriş yaparken aşağıdaki harika sözü dikkate alıp yapıyorum. İndirim bekledikçe durum daha da kötü oluyor. En fazla 1 hafta beklerim şahsen.
Aralık ayında iPhone 12 almayı planlıyordum ve fiyatlar aşırı yükseldi. Geçen ay 10 bin iken alacaktım, az daha bekleyeyim dedim ve şimdi 13 bin oldu. Arkadaşlar sizlerden öneri bekliyorum. Şimdi alınır mı, yoksa indirim mi beklemeliyim?
Apple'ın kendi sitesinde dediğiniz fiyat ancak Hepsiburada'nın kendi sattığı fiyat daha uygun. Diğer sitelere de bakıp karşılaştırın, satıcı değişik mağazalara pek bakmayın sorun yaşamamak için, Hepsiburada, Amazon, Turkcell, Vatan Bilgisayar, Teknosa gibi direkt kendi markası altında satanlara bakın ve unutmayın büyük ihtimalle iPhone 11'in bu yıl son satış yılı olacak iPhone 14 tanıtımıyla.