iPhone Almak

rootsh

Megapat
Selam arkadaşlar, ben iPhone 5s 16 gb silver kullanıyorum.

Sorularım şunlar;
-Ben 5s'imi ikinci el maksimum ne kadar fiyata satabilirim?
-iPhone 6 Plus 16gb, 2 ay önce 2600 lirayken şimdi nasıl 3000 TL olabiliyor?
-6 Plus'u operatörden mi, yoksa teknosa gibi yerlerden mi almalıyım?
-Yada 6s 'in çıkmasını mı bekleyeyim? (6s'in fiyatı bence yüksek olur o yüzden alamam ama 6 Plus'tan ayıran özellikleri nelerdir?)

Cevaplayan herkese şimdiden çok teşekkür ederim, iyi forumlar.

1- Temizlik durumuna göre 800-1500 lira arasında satışa sunabilirsin.
2- Sadece Iphone 6 Plus 16gb modeli değil tüm Iphone 6 modellerinin fiyatları dolardan dolayı fiyatları arttırıldı, bunun için yapacak bir şey yok.
3- Eğer nakit alma imkanın varsa tabii ki nakit al fakat eğer taksitli almak istiyorsan ve hazır almışken yanında paketide bulunsun dersen operatörleri tercih edebilirsin eğer istemezsen de bazı firmalar veya bankalar aldıktan sonra taksit yapabiliyor. Duruma göre araştırıp kafana yatanı yapabilirsin.
4- Şuan 6S'in özelliklerini kimse bilemez fakat ona bakılırsa 7 ve 8 modelleride çıkacak onuda bekleyebilirsin. Demek istediğim 6S'in çıkışına en az 3 ay olduğunu var sayarsak telefonu almak istiyorsan şimdiden alıp keyfine bakabilirsin.

1- Temizlik durumuna göre 800-1500 lira arasında satışa sunabilirsin.
2- Sadece Iphone 6 Plus 16gb modeli değil tüm Iphone 6 modellerinin fiyatları dolardan dolayı fiyatları arttırıldı, bunun için yapacak bir şey yok.
3- Eğer nakit alma imkanın varsa tabii ki nakit al fakat eğer taksitli almak istiyorsan ve hazır almışken yanında paketide bulunsun dersen operatörleri tercih edebilirsin eğer istemezsen de bazı firmalar veya bankalar aldıktan sonra taksit yapabiliyor. Duruma göre araştırıp kafana yatanı yapabilirsin.
4- Şuan 6S'in özelliklerini kimse bilemez fakat ona bakılırsa 7 ve 8 modelleride çıkacak onuda bekleyebilirsin. Demek istediğim 6S'in çıkışına en az 3 ay olduğunu var sayarsak telefonu almak istiyorsan şimdiden alıp keyfine bakabilirsin.

Operatör yerine teknomağazalar seçersen daha karlı olursun. Örnek veriyorum Media Marktan 2850 liraya alırsın, Operatör biraz daha yükler sana 3000 e satar.
İphone 6 nın boyutu görünümü hafifliği ideal ama tek el kullanım neredeyse imkansız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı