iPhone Auto clicker önerisi

Android telefondaki root gibi bir şey telefonuna tamamen erişebiliyorsun ama bence kendi cihazında yapma.

İste her kes ayni seyi dedigi icin bende yapmaktan bir tik korkiyorum yani en fazla ne olabilir ki ama.

Garantin varsa asla ama asla yapma garantini kaldırıyor.

Garantisi şu an yok artı olarak yurt dışı telefonu ama kayit etilmis pasaport kaydi ile.

İste her kes ayni seyi dedigi icin bende yapmaktan bir tik korkiyorum yani en fazla ne olabilir ki ama.

Garantisi şu an yok artı olarak yurt dışı telefonu ama kayit etilmis pasaport kaydi ile.

Hocam korkuyorsunuz bu işlere hiç girmeyin çok zor işler değil ama mesela telefonun şarjı bitince yeniden Jailbreak yapmak zorundasın kapatınca bir daha yapmak zorundasın herkesin uğraşacağı iş değil ya sadece otomatik tıklayıcı için buna uğraşmak da değmez bence ama gidip free iap falan gibi şeyler de ilginiz varsa yapabilirsiniz

Yapacaksan kişisel önemli bilgilerini verme her an her şey olabilir artık hiç kimseye güven olmuyor en güvenilir dediğimiz uygulamalar belki gizlice verilerimizi satıyor yani tehlikeli bence bulaşma hiç eğer telefonu yerden bulmuş olsaydın Jailbreak yap diyecektim ama galiba paran ile aldın.

Eğer telefonun sürümü iOS 15.4.1'in üstündeyse jailbreak imkanınız yok. Bir de jailbreak silinince garanti geri gelir, merak etmeyin.

Yapacaksan kişisel önemli bilgilerini verme her an her şey olabilir artık hiç kimseye güven olmuyor en güvenilir dediğimiz uygulamalar belki gizlice verilerimizi satıyor yani tehlikeli bence bulaşma hiç eğer telefonu yerden bulmuş olsaydın Jailbreak yap diyecektim ama galiba paran ile aldın.

3 yill once sattin almistim yurt dışından Jailbreak yapmaktan vazgectim.

Eğer telefonun sürümü iOS 15.4.1'in üstündeyse Jailbreak imkanınız yok. Bir de Jailbreak silinince garanti geri gelir, merak etmeyin.

iOS 17 maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı