iPhone B12 ve iPhone 13'ün çok farkı var mı?

Nicodoz

Hectopat
Bir telefon almak istiyorum aradaki ücret farkını verip 13 almak mı yoksa 12 almak mı? Gördüğüm kadarıyla 13 ile 14 arasında neredeyse hiç fark yok gibi bir şey. 12 ile 13 arasındaki durumda böyle mi? 12 yerine 13 almaya değer mi?

Çok aşırı bi fark yok diye biliyorum teknik bilgisi olan arkadaşlar daha net bilgi verir ama bütçe konusu çok zorlamayacaksa elinizden geldiğinizce en güncel cihazı almak iphone tarafında daha sağlıklı karar olur. Bende iphone 13 kullanıyorum gayet memnunum ne için kullanacaksın yoğun mu kullanırsınız orası sizin tercihiniz.

Bir telefon almak istiyorum aradaki ücret farkını verip 13 almak mı yoksa 12 almak mı? Gördüğüm kadarıyla 13 ile 14 arasında neredeyse hiç fark yok gibi bir şey. 12 ile 13 arasındaki durumda böyle mi? 12 yerine 13 almaya değer mi?

iPhone 13 çok daha iyi. Eğer bütçeniz el veriyorsa iPhone 13 alın pişman olmazsınız.

12 ve 13 arasında çok bariz işlemci farkı var onun dışında çentik ve pil için 13 almaya değmez aynı şey 13 ve 14 için de geçerli kameralar arasında bariz farklar yok sadece dinamik aralık mevzusunda biraz farklılıklar olabilir ve video olarak bir de μm oranlarında farklılık var bu da kaliteye etki ediyor zaten, 3 telefonun kasası birebir aynı denilebilir çok az mm farklar var kamera boyutları belli 12 küçük 13 ve 14 büyük. Ekran konusunda %90-95 aynılar Hz yerlerine girmiyorum üçüde aynı zaten, kısaca fazla fiyat farkı varsa 12 yerine 13 almayın eğer az fark var ise 13 alın aynı şekil 13 ve 14 içinde tekrar geçerli :)

12 ve 13 arasında çok bariz işlemci farkı var onun dışında çentik ve pil için 13 almaya değmez aynı şey 13 ve 14 için de geçerli kameralar arasında bariz farklar yok sadece dinamik aralık mevzusunda biraz farklılıklar olabilir bir de μm oranlarında farklılık var bu da kaliteye etki ediyor zaten.

iPhone 13'te:
Daha iyi işlemci
Daha iyi GPU
Küçük çentik
Daha iyi kamera
Daha iyi pil performansı
Daha güncel
Gibi farklar var. İçlerinde sizin yazdığınız şeylerde var fakat bu farklara göre eğer bütçe izin veriyorsa kesinlikle iPhone 13 alınmalı.

iPhone 13'te:
Daha iyi işlemci.
Daha iyi GPU.
Küçük çentik.
Daha iyi kamera.
Daha iyi pil performansı.
Daha güncel.
Gibi farklar var. İçlerinde sizin yazdığınız şeylerde var fakat bu farklara göre eğer bütçe izin veriyorsa kesinlikle iPhone 13 alınmalı.

GPU harici diğer her şeyi saydım zaten ayrıca güncellik mevzusunu herkes biliyor anlatmaya gerek yok ve GPU daha iyi olsa bile bu bir telefon? Bilgisayar değil bir iş görmez millet alo demek için iki fotoğraf çekilmek için alıyor zaten bununla değişik işler yapacak değil ya.

GPU harici diğer her şeyi saydım zaten ayrıca güncellik mevzusunu herkes biliyor anlatmaya gerek yok ve GPU daha iyi olsa bile bu bir telefon? Bilgisayar değil bir iş görmez millet alo demek için iki fotoğraf çekilmek için alıyor zaten bununla değişik işler yapacak değil ya.

Değişik işler yapanlarda var hocam :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı