iPhone belli saatlerde farklı yere dokunulmuş gibi algılıyor

Benim iPhone 5S kendi kendine çıldırıyordu. (Rastgele klavyede tuşlara basıyordu mesela) Hatta çoğu kullandığım Apple marka ürünlerde bu vardı. (Büyük ihtimalle yan sanayi ekrandan dolayı.) Android'de niyeyse muadil ekran kullanmama rağmen bu sorunu çok yaşamadım. Belki benzeri bir sorundur.

Benim iPhone 5S kendi kendine çıldırıyordu. (Rastgele klavyede tuşlara basıyordu mesela) Hatta çoğu kullandığım Apple marka ürünlerde bu vardı. (Büyük ihtimalle yan sanayi ekrandan dolayı.) Android'de niyeyse muadil ekran kullanmama rağmen bu sorunu çok yaşamadım. Belki benzeri bir sorundur.
Mesela az önce şöyle bir olay yaşadım Instagram da gezinirken bir anda kaydırmamaya başladı bende telefonu kapattım ama şifre girme ekranında düzgün basmadı tuşlara 4-5 kez yaşandı bu olay ve kanser etti beni telefonu kapatıp yeniden açmam gerekti bende öyle yaptım ama butonu kaydırmama rağmen 7-8 kere kaymadı sonra kaydı geri açınca düzeldi ben anlamadım bu olayı bir olmuyor bir oluyor hacklendiğini düşünüyorum şu an

Birde 1.5 yıldır pubg oynuyorum düzenli ondan kaynaklı da olabilir çok fazla tuşa bastığım için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı