iPhone bildirimlerinde kişi ayarı

solace

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar telefonumda bir kişiden bildirim aldığımda sadece hangi uygulamadan geldiğini görmek istiyorum kimin mesaj attığını veya aradığını görmek istemiyorum, örneğin biri bana WhatsApp ile mesaj attığında kilit ekranında sadece WhatsApp’ten bildirim var yazsın kimden geldiği görünmesin istiyorum, böyle bir şey mümkün mü? Şimdiden teşekkürler.

Telefon: iPhone 11 Pro.
iOS: 13.5.1.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar > Whatsapp > Bildirimler > Önizlemeleri Göster'e gelerek yapabilirsiniz.
Böyle yaptığımda hala mesajın kimden geldiği görünüyor ben mesajın kimden geldiği görünmesin istiyorum sizin söylediğiniz mesajın içeriğini gizliyor sadece. Atıyorum Ahmet bana mesaj attı kilit ekranında “Ahmet WhatsApp Bildirimi” şeklinde yazsın değil direkt “WhatsApp Bildirimi” yazsın istiyorum yani WhatsApp’ten mesaj geldiğini göreyim ama kimden geldiği ben açana kadar görünmesin istiyorum.

Öyle bir durum yok maalesef. Ya bildirimleri komple kapatacaksınız hiçbirşey görünmeyecek ya da dediğim gibi mesaj içeriği vs. görünmeyecek sadece ismi görünecek.
Bir arkadaşımın telefonunda aynen dediğim gibi ama telefonuna mesaj geldiğinde sadece “WhatsApp 1 Bildirim” yazıyor kilit ekranında, kimden geldiği vs yazmıyor. Ondan gördüm sordum nasıl yaptın diye aldığımdan beri böyle ben bir şey yapmadım dedi.
Öyle bir durum yok maalesef. Ya bildirimleri komple kapatacaksınız hiçbirşey görünmeyecek ya da dediğim gibi mesaj içeriği vs. görünmeyecek sadece ismi görünecek.
Bir arkadaşımın telefonunda aynen dediğim gibi ama telefonuna mesaj geldiğinde sadece “WhatsApp 1 Bildirim” yazıyor kilit ekranında, kimden geldiği vs yazmıyor. Ondan gördüm sordum nasıl yaptın diye aldığımdan beri böyle ben bir şey yapmadım dedi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı