iPhone cam degişimi sonrası dokunmatik problemi

Hasandw

Centipat
Cihaz alt kenardan cam darbe alıp kırıldı. Cihaz iki gün kullandım, o haliyle ısınma dokunmatik hassasiyetinde bir sıkıntı yoktu. şu an kanser olacağım zor algılıyor bazen cok hızlı bir sitede gezinirken tıklayıp icine giriyor.
  • Ekran yapıldıktan sonra kenarlarda cerceve gbi siyah bir iz cıktı parlak ekranda fazla belli olmuyor yapan arkadas ondan degil sonucta kırılmış ekran yapıyoz dıyor.
  • Ekran konusma yaparken ekrani karartan sensör yerinden sürekli kırmızı ısık cıkıyor, onu sordum olur mu bundan nıye cıkıyor eskıden olmuyor diye, takarken kaydirmisiz bu dokunmatıkle alakası yok dedi.
  • Peki kariştirmiş olabilir misiz dedim baska yan sanayi ekranla? hayır sızınkınde flex giriş yerindeki logo gosterdi bu orijinallerde olur dedi.
  • Cihaz toplanirken parmak ızını touc BSY cıktı ıkı üc kere bakti TM düzeldi dedi.
  • Batarya degişelim dedi 0 batarya taktik eskısınden kötü oldu.
  • Şu an cihaz dokunmatik problemi batarya araba benzınde yuksek devirde sürüyor gibi gidiyor. cihazda kisa devre olabilir mi?
  • Cam ısıyle ugrasan arkadasım varsa ya da bilgisi olan sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihaz alt kenardan cam darbe alıp kırıldı. Cihaz iki gün kullandım, o haliyle ısınma dokunmatik hassasiyetinde bir sıkıntı yoktu. şu an kanser olcam zor algılıyor bazen cok hızlı bir sitede gezinirken tıklayıp icine giriyor.
  • Ekran yapıldıktan sonra kenarlarda cerceve gbi siyah bir iz cıktı parlak ekranda fazla belli olmuyor yapan arkadas ondan degil sonucta kırılmış ekran yapıyoz dıyor.
  • Ekran konusma yaparken ekrani karartan sersör yerinden sürekli kırmızı ısık cıkıyor, onu sordum olur mu bundan nıye cıkıyor eskıden olmuyor diye, takarken kaydirmisiz bu dokunmatıkle alakası yok dedi.
  • Peki kariştirmiş olabilir misiz dedim baska yan sanayi ekranla? hayır sızınkınde flex giriş yerindeki logo gosterdi bu orijinallerde olur dedi.
  • Cihaz toplanirken parmak ızını touc BSY cıktı ıkı üc kere bakti TM düzeldi dedi.
  • Batarya degişelim dedi 0 batarya taktik eskısınden kötü oldu.
  • Şu an cihaz dokunmatik problemi batarya araba benzınde yuksek devirde sürüyor gbi gidiyor. cihazda kisa devre olabilir mi?
  • Cam ısıyle ugrasan arkadasım varsa ya da bilgisi olan sevinirim.
Daha kaliteli bir yere götürmenizi öneririm.

Hocam o kadar devrik cümle kurmuşsunuz ki biraz zor anladım.
Öncelikle bir ürünün orijinalliği logo ile anlaşılmaz. Logo basmak en kolay iş. Dokunmatik değişimi yapan adam belli ki kusurlu ürün kullanmış veya kusurlu işçilik yapmış. Her yan sanayii batarya kaliteli olmayabiliyor şansınıza kötü bir kalitede batarya gelmiş.

Tamirci hatası. Tahtakaleden 5 dolara parça temin edip kendin yapsaydın beceremeyince iyi yapan bir yere götürseydin.

Cihazda kısa devre olsa açılmaz emin olun. Parmak izi Touch BSY derken neyi kast ettiğinizi anlamadım. Sensörden kırmızı ışık çıkmasını ilk kez duyuyorum sensörün önündeki filtreyi kaybetmiş olabilir veya başka bir sensör takmış olabilir.
Tamirci hatası. Tahtakaleden 5 dolara parça temin edip kendin yapsaydın beceremeyince iyi yapan bir yere götürseydin.
Hocam yorumunuza hem katılıyorum hem katılmıyorum. Dokunmatik değişimi o kadar kolay iş değil. YouTube dan bakabilirsiniz. Ekran değişimi bir nebze kolay olsa bile yine önermem çünkü işçilik hatası çokça olabiliyor. Birçok kez tamir yaptım en az 3-4 ekran bozmuşumdur. Merakı yoksa önermem kimseye.

Cihazda kısa devre olsa açılmaz emin olun. Parmak izi Touch BSY derken neyi kast ettiğinizi anlamadım. Sensörden kırmızı ışık çıkmasını ilk kez duyuyorum sensörün önündeki filtreyi kaybetmiş olabilir veya başka bir sensör takmış olabilir.

Hocam yorumunuza hem katılıyorum hem katılmıyorum. Dokunmatik değişimi o kadar kolay iş değil. YouTube dan bakabilirsiniz. Ekran değişimi bir nebze kolay olsa bile yine önermem çünkü işçilik hatası çokça olabiliyor. Birçok kez tamir yaptım en az 3-4 ekran bozmuşumdur. Merakı yoksa önermem kimseye.
Dokunmatik değişimi evet çok zor ama ben arkadaşımın iPhone 5'ine oradan ekran aldım, adamlara gidip abi diye yaklaşınca öyle düz satmıyorlar gidip dükkana oradaki bir dükkan sahibi gibi "bana 5s ekranı ver bir de batarya lazım" diye dalarsan adam verip 5 dolar değil karşılığını istiyor düz hesap yapıp, kendim evde değiştirdim A+ kalite ekrandı ve çocuk hiç şu oldu bu oldu demedi hala kullanıyor. Tamire gerek yok üst camı değiştireceğine daha uyguna ben taktım.

Suan ekranımda sıkıntı yok dokunmatık beyni filanmi degiştirmem gerekıyor üst cami baska yerde bi kere dahami taktiriyim hangi yolu izlemem lazim

Ne yazıkki para kazansin diye düşündüğümüz insanlar dan canımiz yanıyor.
81D09B21-64DC-40E8-81B1-B9E11E6A7ED7.jpeg
7EEF8F07-1774-4C76-A836-6ABC3EEB81E4.jpeg
Hocam o kadar devrik cümle kurmuşsunuz ki biraz zor anladım.
Öncelikle bir ürünün orijinalliği logo ile anlaşılmaz. Logo basmak en kolay iş. Dokunmatik değişimi yapan adam belli ki kusurlu ürün kullanmış veya kusurlu işçilik yapmış. Her yan sanayii batarya kaliteli olmayabiliyor şansınıza kötü bir kalitede batarya gelmiş.

Resimde attıgım yerden normalde ısık cıkmıyordu anlatmaya calıstım yer orasi arama yapılırken ekranı kulagına götürünce karartan sensor yeri de demiştim telefondan anlamayan adam bile anlar reis😁 ben smdi ne yapmam lazım dokunmatık beyni filan varmi onumu degistirecem ekrana takılan camdan dolayımı sapitir nasıl bir yol izleyim resimdeki sensör acık kaliyor omu sapittiriyor tlfonu
•ikinci resimde sanki tlfonun icinde cerceve var gbi bi kararti oldu koyu renklerde belirgin oluyor cami yapılırken oluyormu bu karsılastınızmi bu adam mi becerememiş
•Bende olan arıza daha onceden yan sanayi ekran aldıgımda basıma geldi z1 cihazim vardi sebebi olarakta ekrani kasıyor demıslerdi ne kadar dogru bılınmez ekran kasmasindan dolayı iphone6 cami degisen cihaz dokunmatık hassasiyeti bozulurmu

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı