iPhone çekilişi dolandırıcılık mı?

VortexX0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben bir çekilişe katılmıştım. Her şey bitti falan en son benden ÖTV parası istendi. Ve ben veremem dedim o kadar param yok çünkü. Sonrasında bana.
Böyle yazdılar. Ne yapacağım arkadaşlar. İlk başta 198 TL kesildi. Sonrasında bana ÖTV denildi. Dedim benim bundan haberim yok ve böyle mesaj atıldı. Benden habersiz makbuz kesildi diyor brüt ile. Yani kafayı yiyeceğim ne yapacağım?

1672673297564.png

94e10ae0-e254-4001-883d-a364a222289d.jpg

Arkadaşlar merhaba, ben bir çekilişe katılmıştım. Her şey bitti falan en son benden ÖTV parası istendi. Ve ben veremem dedim o kadar param yok çünkü. Sonrasında bana.
Böyle yazdılar. Ne yapacağım arkadaşlar. İlk başta 198 TL kesildi. Sonrasında bana ÖTV denildi. Dedim benim bundan haberim yok ve böyle mesaj atıldı. Benden habersiz makbuz kesildi diyor brüt ile. Yani kafayı yiyeceğim ne yapacağım?

Eki Görüntüle 1621021

Eki Görüntüle 1621025

Dolandırıcılık. Arama kısmına gumruk yazarak bir sürü dolandırıcı görebilirsiniz.

O kadar fake olduğu belli ki, iptal edersen Apple dava açacakmış. ''İptal ediyorum ulen!'' diye yaz sen de.

Evet, dolandırıcılık :)
Ekteki video içini rahatlatacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dolandırıcılık, ilk görselde websitelerinin linki bile komik "moobil" ciddiye almayın para koparma derdindeler, bu çekilişlerinde neredeyse hepsi yalan zaten.

Eki Görüntüle 1621021

Eki Görüntüle 1621025
Nasıl inanabildin ki... Dolandırcı olduğu çok net.

O kadar fake olduğu belli ki, iptal edersen Apple dava açacakmış. ''İptal ediyorum ulen!'' diye yaz sen de.
Hocam kimlik telefon
Evet, dolandırıcılık :)
Ekteki video içini rahatlatacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam kimlik telefon adres verdim birşey olmasınn

Dosya Ekleri

• 1672673885177.png
    1672673885177.png
    51 KB · Görüntüleme: 73

Technopat Haberler

Geri
Yukarı