Yanımda bilgisayarım olmayacak ama dostum.Basit, 3uTools ile kolayca yaparsın. ICloud'dan çıkmayı unutma.
Yanımda bilgisayarım olmayacak ama dostum.Basit, 3uTools ile kolayca yaparsın. ICloud'dan çıkmayı unutma.
Hocam Ayarlar'dan silseniz de yeterli. Satacaksanız kimse sistem dosyalarına bakıp "aa bunu sıfırlamamışlar" demez.Yanımda bilgisayarım olmayacak ama dostum.
Basit bir işlem mi? Çünkü satarken yapacağım henüz sıfırlayamam.
iCloud çıkışını yaptım. iPhone üzerine yedekle tiklerini kaldırdım kopyalama yapıp çıkış yaptı. Öyle içinde binlerce lira olan bir banka uygulaması falan yok sosyal medya şifreleri falan.Hocam Ayarlar'dan silseniz de yeterli. Satacaksanız kimse sistem dosyalarına bakıp "aa bunu sıfırlamamışlar" demez.
Tamam satışa uygun telefon, bir eksiği gözükmüyor.iCloud çıkışını yaptım. iPhone üzerine yedekle tiklerini kaldırdım kopyalama yapıp çıkış yaptı. Öyle içinde binlerce lira olan bir banka uygulaması falan yok sosyal medya şifreleri falan.
Dostum yanımda bilgisayar götürme şansım yok. Şimdiden sıfırlama da yapamam. Herhangi bir telefoncu ile anlaştığımda vermeden sıfırlayacağım. Başka bir şansım yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.