iPhone Clickivo virüs mü?

Makaleler
2
Ben çeviri kullanıyorum ama Safari'den giriyorum üstelik Clickivo denen şeyi de ilk defa burada gördüm 1 saat hem de. Bu bir virüs müdür? Nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple destek hazretlerini telefonda bekliyorum şuan, destek servisleri açık fakat 6 dk dır benimle muhattap olan birisi yok. Saçmalık gerçekten....

Bu nasıl bir üslup? Hatları yoğun olabilir Apple'ın. Beklemek istemiyorsanız kapatabilirsiniz telefonu.

Bu nasıl bir üslup? Hatları yoğun olabilir Apple'ın. Beklemek istemiyorsanız kapatabilirsiniz telefonu.
Üslubumda ne var? Daha önce 1 dk içinde açarken ben bir saat bekledim açmadılar. Üstelik birde geri arıyorlar yine bekliyorum yine açmıyorlar dalga geçer gibi. İşi olmakla bir alakası olduğunu sanmıyorum.

Apple her zaman uğraştırmayı seviyor. En ufak bi şarkı indirmeye kalk yine seni uğraştırıyor. Yapacak bir şey yok alışın Apple’a. 5S’im bozulduğu an kurtulacağım şu lanet markadan.

Güncelleme: Bir şekilde safarideyken arka planda açık kalmış sanırım, çünkü o ve arka plandaki girdiğim apple, google çeviri vs de 1 s 11dk olarak gözüküyor. Ayarlardan Safariye gelip gizlilik ten 'Tüm çerezleri engelle' seçeneği kapalıymış onu aktif hale getirdim. Sorun tam olarak çözüldümü bilmiyorum ilerki zamanlarda göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…