iPhone 13 mü iPhone 14 mü alınmalı?

iPhone 14'ün 60Hz ekranı asla 60Hz gibi hissettirmiyor çok daha net hissettiriyor. Apple'ın olayı zaten teknik özellikler değil.

Zaten mesele de o ama hala ısrarla anlamıyor. Sen o telefonun içine 8 gen 20 de koysan 50 GB RAM de koysan sistem stabil olmadıktan sonra boş. Arkadaş zaten bir karar vermiş ve karşılaştırma yaparak hangisi diye sorar iken sırf bildiğinden değil maksat konuyu boş boş farklı yerlere çekmek için Samsung önerip duruyor.

Peki iPhone 15 alınır mı? Hocam şu an 48 bin TL 49 bin TL civarı.

Alınır hocam ama sizin bütçede bir yerinde durmuyor ki. Bu gidişle birazdan 15 Pro mu 15 Pro Max mi diye soru görürsem şaşırmayacağım.

Zaten mesele de o ama hala ısrarla anlamıyor. Sen o telefonun içine 8 gen 20 de koysan 50 GB RAM de koysan sistem stabil olmadıktan sonra boş. Arkadaş zaten bir karar vermiş ve karşılaştırma yaparak hangisi diye sorar iken sırf bildiğinden değil maksat konuyu boş boş farklı yerlere çekmek için Samsung önerip duruyor.

Alınır hocam ama sizin bütçede bir yerinde durmuyor ki. Bu gidişle birazdan 15 Pro mu 15 Pro Max mi diye soru görürsem şaşırmayacağım.
Yok hocam benim bütçe en fazla 48 bin benim 48 bin arası telefon şimdi iphonenu ben 6 yıl kullanmam sonra yeni telefon almam o yüzden böyle soru sordum.

Hocam arada 4 bin fiyat farkı var her türlü 14 e değer.
5500TL Fark var. Bütçe sorunu yoksa tabii ki alınabilir fakat fp olarak 13 şu an en iyisi iPhone'lar arasında.

1700413732807.png

1700413743571.png

14 ile 13 arasında hatırı sayılır fark var. Kaldı ki iPhone almayı kafasına koymuş birisinin ucuz diye 13 alması saçma, alacaksan 14 al ki aldığına değsin. 13 almanın mantığı yok, ne kadar iOS da olsan 4 GB RAM bir yere kadar götürür, bir yerden sonra iPhone 14'ün 6 GB RAM farkını hissedersin.

13'ün depodaki kutularında yosunlaşma olmuştur artık.
Ekim 2021 çıkışlı cihaz. Abartmıyor musunuz biraz?
Her zaman güncel daha iyidir. 5000 lira fark ciddi bir meblağ ama bütçeniz kaldırıyorsa 14 tercih edin. Bir nesil fazla güncelleme alacak olması bile başlı başına bir tercih sebebi. 13 kullanıcısı olarak yazıyorum. 15 ise şuanda o fiyatına değmez diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı