iPhone "Daniel sertifika doldu" ne demek?

Oflulaz

Hectopat
Sertifika veren Daniel süresi dolmuştur diye ekrana bir yazı geldi, ne yapmam lazım?
Tarih olarak 2006 yazıyordu. Maili tam hatırlamıyorum ama “[email protected]” gibi bir şeydi sanırsam. Önceki yaptığım alışverişlerde bir güvenlik sorunu olmuş mudur? iOS 13 kullanıyorum güncellesem daha güvenilir olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuya cevap veren olmamış, aynı sorun şimdi bende de oldu. Herhangi bir şey yaptınız mı? Çözümünü buldunuz mu yani?

Konuya cevap veren olmamış, aynı sorun şimdi bende de oldu. Herhangi bir şey yaptınız mı? Çözümünü buldunuz mu yani?
Tecrübelerime göre wifideyken eğer internet kesilirse oluyor. Müşteri hizmetlerine güvenlik açığı olur mu diye sormuştum böyle bir şey mümkün değil demişti. Ama ben yinede Outlook'u kullanıyorum hotmail için. Sadece gmail hesabım bağlı Mail uygulamasına aynı hataya daha hiç rastlamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı