iPhone deprem uyarısı yok

Konumum hep açık Snapchat'te falan da çalışıyor ama gelmedi anlamadım. Herkese geçmiş olsun bu arada.

IPhone'u bilemiyorum hocam ben Android kullanıyorum bana da gelmedi ayarlardan deprem uyarısına bölümüne girince konumu açmak gerekiyormuş bildirim gelmesi için.

Kendi telefonum iPhone 16 ayarlar açık olmasına rağmen hiçbir bildirim gelmedi, şirket telefonu Android deprem sırasında deprem büyüklüğü vs. tüm bilgiler geliyor Apple gittikçe çöpleşiyor.

iPhone 6'dan sonra 4 yıl Android kullanmıştım şimdi geri döndüğümde hiç gelişme olmamış diyordum yanılmışım daha da kötüleşmiş.

Android kullanıp gelmiyor diyen arkadaşların belki Google servislerine konumu kapalı olabilir.

Kendi telefonum iPhone 16 ayarlar açık olmasına rağmen hiçbir bildirim gelmedi, şirket telefonu Android deprem sırasında deprem büyüklüğü vs. tüm bilgiler geliyor Apple gittikçe çöpleşiyor.

iPhone 6'dan sonra 4 yıl Android kullanmıştım şimdi geri döndüğümde hiç gelişme olmamış diyordum yanılmışım daha da kötüleşmiş.

Android kullanıp gelmiyor diyen arkadaşların belki Google servislerine konumu kapalı olabilir.

Apple'ın böyle yararlı özelliklerinin çoğu ne yazık ki ülkemizde kapalı.

Az önce başka bir iPhone kullanan arkadaşımda 3.7 büyüklüğünde deprem olduğunun bildirimi geldi ama bana gelmedi aşırı saçma çalışıyor ya da modelden değişiyor iPhone SE kullanıyorum ve gelmiyor ama arkadaşım 13 kullanıyor gelmiş anlamadım.

1 dakika önce S23 Cihazıma bildirim geldi. IPhone'a gelmedi Google deprem takibi çok iyi çalışıyor.

Şu an IPhone'den soğudum :D
Sürekli reklamları yapılıyor hocam her eylül ayı ama tık yok. Yok neymiş araba kazasında algılayıp 112'yi kendi arıyormuş falan maalesef o kadar mükemmel değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı