iPhone ekran kapanması

amir77

Hectopat
Yer
🇷🇺
Daha fazla  
Arkadaşlar geceleri telefonla yatakta zaman geçiyorum uyumadan önce ve çoğu zaman telefonda uyuyakalıyorum, sabaha kadar telefon açık kalıyor ısınıyor veya şarjdaysa daha fazla ısınıyor, acaba Instagram'da (örnek) uyuyakaldığım zaman kendi kendini kapatma gibi bir özellik yok mu?

Spesifik uygulama bazlı yok diye biliyorum.
Genel olarak bir süre sonra kapanmasını istiyorsanız;
Ayarlar -> Ekran ve Parlaklık -> Otomatik Kilit menüsünden istediğiniz süreyi seçebilirsiniz.

Spesifik uygulama bazlı yok diye biliyorum.
Genel olarak bir süre sonra kapanmasını istiyorsanız;
Ayarlar -> Ekran ve Parlaklık -> Otomatik Kilit menüsünden istediğiniz süreyi seçebilirsiniz.

Evet kapanmasını istiyorum fakat ana ekran fotoğraflar App Store gibi uygulamalar haricinde kapanmıyor mesela YouTube'da video izkerken sabaha kadar devam ediyor onu demek istedim, uygulama sınırı koyun demişti biri kendi kendine kapanır onu da pek anlayamadım.

Evet kapanmasını istiyorum fakat ana ekran fotoğraflar App Store gibi uygulamalar haricinde kapanmıyor mesela YouTube'da video izkerken sabaha kadar devam ediyor onu demek istedim, uygulama sınırı koyun demişti biri kendi kendine kapanır onu da pek anlayamadım.
Youtube'da "sonraki videoya otomatik geç" switch'i var. Onu kapatmayı deneyebilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı