iPhone SE Açılıp Kapanması

Kuroudo

Kilopat
Katılım
13 Ekim 2018
Mesajlar
75
Çözümler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RTX 4070Ti , Ryzen 5 5600x , 32GB DDR4 RipJaws RAM,
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Shinobi
Telefonu suya düşürmüştüm sonra sudan hemen çıkarıp pirince yatırdım, 48 saat kadar beklettim, telefonu şarja taktım 10 dakika sonra sürekli bu ekran yanıp sönmeye başladı hâlâ da devam ediyor. Sizce telefon artık gitmiş mi yoksa açılır mı?
 

Dosya Ekleri

  • jqQPVG.jpg
    jqQPVG.jpg
    540,4 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük bir ihtimalle açılmaz. Ekranı zarar görmüş olabilir. Daha önce eniştemin Iphone 7'si bu şekilde suya düşmüştü, ekran açıldı fakat donuk kalıyordu. Ortalama 500 tl gibi bir maliyet çıkmıştır. Güvendiğin bir telefoncuya ya da Iphone yetkili servisine göstermeni öneririm... Geçmiş olsun.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı