iPhone ekranı aniden ekran siyah oluyor

burak1626

Decapat
Daha fazla  
Merhaba telefon normal kullanırken bazen nadiren 1 2 saniliyeğine ekran tamamen siyah oluyor, 2 saniye sonra geri düzeliyor. Neden kaynaklı olabilir? Ekran orijinal seri numaralarını kontrol ettim. Telefonu yeni aldım pilden dolayı olabilir mi? Pil yüzdesi 70.

Ekran flekslerinden kaynaklı oluyor o durum genelde

Bataryadan yapmaz her zaman 70 o kadar kötü bir sağlık değil cihazın gücünü kesecek kadar

Pilden kaynaklı olsa cihazın yeniden başlaması da gerekirdi diye düşünüyorum. Düşmüş veya darbe almışsa bu da neden oluyor olabilir diye düşünüyorum.

Önceki sahibinde rastlamadığını söyledi telefonun içi hiç açılmadığı için bir şey de söyleyemiyorum kozmetikde temiz yani darbe. Veya buruk yok.

Ekran flekslerinden kaynaklı oluyor o durum genelde.

Bataryadan yapmaz her zaman 70 o kadar kötü bir sağlık değil cihazın gücünü kesecek kadar.

Ona tam nasıl emin olabiliriz acaba.

Bana çözüm yolları ve takip etmem gereken yolu gösterebilirseniz sevinirim.

Önceki sahibinde rastlamadığını söyledi telefonun içi hiç açılmadığı için bir şey de söyleyemiyorum kozmetikde temiz yani darbe. Veya buruk yok.

Ona tam nasıl emin olabiliriz acaba.

Bana çözüm yolları ve takip etmem gereken yolu gösterebilirseniz sevinirim.

Öncelikle şarjdaykende yapıyorsa
Ya entegrelerde sorun olabilir ya da ekranda ama sadece pildeyken yapıyorsa bataryadan kaynaklı olma ihtimali de var

Prize bağlıyken yapıyor mu bu ekran gitgelini?

Yani tam bir şey söyleyemiyorum çünkü telefonu dün akşam aldım şarjdayken kullanmadım ama gözle görülür bir şey yoktu uyudum sabah kalktım portrede fotoğraf çektim orada 1 kere 2 saniyeliğine gitt bir de ana ekranda iken 1 kere gitti.

Deneyebileceğim bir yazılım aracı vesaire var mı acaba 3UTools'dan kontrol ettiğimde parçaların orijinal olup olmadığını seri numaralarından öğrenebildimde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı