iPhone ekranı Windows 11 cihaza nasıl yansıtılır?

anilcaliskan

Megapat
Makaleler
1
Bir süre internet olmayan bir şirket evinde kalacağım. Telefonumda sınırsız video servisi var fakat bildiğiniz üzere kişisel erişim noktası paylaşırsam bu servisi kapsamıyor ve GB'den kullanıyor.

Acaba telefon ekranını(iPhone 15 iOS 18) internetsiz bilgisayara (Windows 11) yansıtabileceğim bir yöntem var mı?

Hocam pc ye itunes kurun telefonu pc ye bağlayıp kişisel erişim noktasını açın eğer ethernet işareti çıkarsa bağlanmış demektir.
Aa siz internet bağlantısını kablo ile paylaştığınız zaman diyorsunuz. Ben görüntüyü kablo ile aktarmaktan bahsediyorsunuz sandım. Bende iTunes kurulu değil fakat kablo ile bağladığım zaman zaten ethernet işareti çıkıyor. Bu şekilde paketten GB gitmez mi diyorsunuz yani?

Aa siz internet bağlantısını kablo ile paylaştığınız zaman diyorsunuz. Ben görüntüyü kablo ile aktarmaktan bahsediyorsunuz sandım. Bende iTunes kurulu değil fakat kablo ile bağladığım zaman zaten ethernet işareti çıkıyor. Bu şekilde paketten GB gitmez mi diyorsunuz yani?
Ben Türk Telekom kullandığım zamanlar kablo ile paylaştığımda sınırsız paketinden yediğini fark ettim isterseniz deneyin 1-2 dk video izleyip telefonu uçak moduna alıp kapatın uygulamadan netinizi kontrol edin gitmiş mi diye

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı