taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.195 Çözümler 2 22 Kasım 2022 #1 Merhaba telefon elma logosu gidip geliyor iTunes Mod'a girmiyor nasıl çözebilirim?
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.507 Makaleler 3 Çözümler 25 22 Kasım 2022 #2 Bootloop yapiyor. Ahizeden dolayi olabilir. Yakin zamanda telefonun ici acildi mi? Ayrica su hasari aldi mi? Artı 0 Eksi
Bootloop yapiyor. Ahizeden dolayi olabilir. Yakin zamanda telefonun ici acildi mi? Ayrica su hasari aldi mi?
KS KS taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.195 Çözümler 2 22 Kasım 2022 #3 Windows 11 Bükücü dedi: Bootloop yapiyor. Ahizeden dolayi olabilir. Yakin zamanda telefonun ici açıldı mi? Ayrica su hasari aldi mi? Genişletmek için tıkla... Su hasarı almadı ama içi açıldı. Artı 0 Eksi
Windows 11 Bükücü dedi: Bootloop yapiyor. Ahizeden dolayi olabilir. Yakin zamanda telefonun ici açıldı mi? Ayrica su hasari aldi mi? Genişletmek için tıkla... Su hasarı almadı ama içi açıldı.
K konstantinopolis Femtopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #4 Telefon modeli ne babayiğit. Artı 0 Eksi
KS KS taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.195 Çözümler 2 22 Kasım 2022 #5 konstantinopolis dedi: Telefon modeli ne babayiğit. Genişletmek için tıkla... iPhone 7 Artı 0 Eksi
K konstantinopolis Femtopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #6 taktaktak dedi: iPhone 7 Genişletmek için tıkla... İçi ne için açıldı onu anlat bakalım. Artı 0 Eksi
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.507 Makaleler 3 Çözümler 25 22 Kasım 2022 #7 taktaktak dedi: Su hasarı almadı ama içi açıldı. Genişletmek için tıkla... Ahize ariza yapmis olabilir, uzaktan teshis koymak zor. Ne zaman acildi ici? Ne icin acildi? Artı 0 Eksi
taktaktak dedi: Su hasarı almadı ama içi açıldı. Genişletmek için tıkla... Ahize ariza yapmis olabilir, uzaktan teshis koymak zor. Ne zaman acildi ici? Ne icin acildi?
KS KS taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.195 Çözümler 2 22 Kasım 2022 #8 konstantinopolis dedi: İçi ne için açıldı onu anlat bakalım. Genişletmek için tıkla... Windows 11 Bükücü dedi: Ahize ariza yapmis olabilir, uzaktan teshis koymak zor. Ne zaman açıldı ici? Ne icin açıldı? Genişletmek için tıkla... Ben açmıştım içini bu sorun için. Artı 0 Eksi
konstantinopolis dedi: İçi ne için açıldı onu anlat bakalım. Genişletmek için tıkla... Windows 11 Bükücü dedi: Ahize ariza yapmis olabilir, uzaktan teshis koymak zor. Ne zaman açıldı ici? Ne icin açıldı? Genişletmek için tıkla... Ben açmıştım içini bu sorun için.
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.507 Makaleler 3 Çözümler 25 22 Kasım 2022 #9 taktaktak dedi: Ben açmıştım içini bu sorun için. Genişletmek için tıkla... Onceden de oluyorsa yazilim cokmus olabilir. Ne tur degisiklikler yaptiniz peki? Artı 0 Eksi
taktaktak dedi: Ben açmıştım içini bu sorun için. Genişletmek için tıkla... Onceden de oluyorsa yazilim cokmus olabilir. Ne tur degisiklikler yaptiniz peki?
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 22 Kasım 2022 #10 taktaktak dedi: Ben açmıştım içini bu sorun için. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir parça ile oynadınız mi? Cihaz Recovery moduna giriyor mu? Artı 0 Eksi
taktaktak dedi: Ben açmıştım içini bu sorun için. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir parça ile oynadınız mi? Cihaz Recovery moduna giriyor mu?