iPhone en doğru nasıl şarj edilir?

Bence bu konuda bu kadar hassas olmaya gerek yok. Bunlar akıllı telefonlar, şarjda oyun oynamadıkça, sürekli tak-çıkar yapmadıkça bir sıkıntı yok bence.

Benim 7 plus %76 ama gelin görün ki batarya 350 TL.
Ama şöyle düşün, yan sanayi piller bile 250 lira. Bir kez batarya parası veriyorsun ve ortalama 1-1.5 yıl en yüksek performansta götürüyor. Bence bütçe uygunsa kesinlikle değiştirilmeli. Sanırım forumda en az şarj sağlığı olan bendim. %58 veya %60 iPhone 6 Plus'ım vardı. Telefon full şarjda %40 performansını veriyordu ve soğukta kapanıyordu. İşlemcisi resmen çalışmıyordu oyun ve sosyal medya acayip kasıyordu sonra telefonu değiştirdim.

Telefonu düşük pil sağlığında kullanmak, telefona kalıcı zararlar verir mi?

Olması gereken budur. %80 olayı hikaye yani. Ayrıca şarj olurken telefonu kullanmayın. Bunları uygularsanız bataryanız sağlıklı olur.
Peki sizce neden %80 olayı hikaye? Olması gereken bu diyorsunuz ama öyle kullandım ve şu an pil sağlığım 85. Evet tabii ki düşecek fakat bence çok düştü.

Yanlışım nedir acaba? Doğrusunu öğrenmek isterim.

Buradaki insanların bilgilerini toplarsak ve pil ile alakalı bilgileri toplarsak %20 ve %80 arası tutma olayı doğru gibi. Yaklaşık 2 yıldır iphone yani apple ürünü kullanıyorum ve telefonum hala bir günü tamamlayabiliyor. Genel olarak cep telefonları 2-3 yıl arası dayanıyor. He eğer derseniz 2 yıl bence uzun bir süre değil. O zaman kabul ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…