iPhone farklı birinin pasaporta işletildikten sonra kurtarılabilir mi?

İbrahimBi

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Yurt dışı harcı pahalanmadan önce alel acele iPhone 14'ümü arkadaşın pasaportuna işleterek kaydettim. Tabii pasaport sahibine kayıtlı bir SIM ile kullanılacağını bilmiyordum. Sonra telefon kapanınca öğrenmiş oldum. Fakat şimdi arkadaşım güvenmediği için kendi adına SIM çıkartıp bana vermiyor. Ben de telefonu kullanamıyorum. Elimde kaldı. Bu telefonu kurtarmamın bir yolu var mıdır? Para önemli değil. Yeter ki bu karaktersize muhtaç olmayayım. Yardımlarımızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

IMEI kaydını iptal ettirebilir. Sonra kendiniz kaydettirirsiniz. Ama kayıt parası geri alınmaz.

IMEI kaydını iptal ettirebilir. Sonra kendiniz kaydettirirsiniz. Ama kayıt parası geri alınmaz.

Para önemli değil gerekirse tekrar verir kendi üstüme alırım. Ama ben iptal edildiğini bilmiyordum. Koyduğunuz link IMEI kayıt sayfasına yönlendiriyor. Arkadşaım şimdi telefonu kendi pasaportundan çıkartabilir mi?

Muhtaçsın çünkü telefonun sahibi o. IMEI kayıt iptali de, SIM çıkartma da onun insafına kalmış bir olay.

IMEI iptal edilebiliyorsa onu yapacak. Nasıl iptal edilebilir ve sonra kendi üstüme alabilirim acaba?

Para önemli değil gerekirse tekrar verir kendi üstüme alırım. Ama ben iptal edildiğini bilmiyordum. Koyduğunuz link IMEI kayıt sayfasına yönlendiriyor. Arkadaşım şimdi telefonu kendi pasaportundan çıkartabilir mi?

Evet çıkartabilir. Daha fazla bilgi için BTK'yı arayabilirsiniz ama var böyle bir imkan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı