iPhone hariç telefon önerisi

Şu anda yaklaşık 3-4 aydır Oppo Reno 7 kullanıyorum. Daha önce Huawei P20 Lite vs. iPhone dışında da bir sürü telefon kullandım. Sanırım en memnun kaldığım şu an kullandığım telefondur. Şarj konusunda hiç sorun yaşatmadı hatta 1 saatten az gibi kısa sürelerde de şarjı tamamlanıyor. Huawei telefonlarımın ömrü pek uzun olmadı, 1-2 sene kullandıktan sonra pil neredeyse ölüyor, dakika başı şarjı bitiyor. Samsung telefonlar ise bana hep pahalı gelmiştir ancak bütçen varsa Samsung almanı öneririm. Ekran kalitesi iyidir, şarj sorunu yaşamazsın, kamerası iyidir, oynuyorsan oyunlarını sorunsuz çalıştırır. Bütçen azsa Oppo, Xiaomi gibi markaları tercih etmeni öneririm. Samsung'un maksimum bir iki tık altıdır genelde. Kullanırsan 3-4 sene götürür.

Tavsiye vermemenizi öneririm.
Daha demin uyarı yemişim ama yine de açıklama yapayım. Konu sahibi hızlı şarj istediği için OPPO önerdim çünkü adamlar 240w'a kadar şarj gücü çıkarmışlar. S10 ve s23 ultra kullanmış birisi olarak şarj hızının aman aman değiştiğini söyleyemem gidip bunun içinde 40 bin masraf yapmaya gerek yok. Onun yerine 15 bine Huawei Nova 10 Pro gibi cihazlar var 100w şarj gücü var. Ama kalite performans istiyorsa S23 ultra öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı