denizcetinkaya Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 343 Çözümler 6 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #11 Gardrop Fuat dedi: Apple iPhone'unuzu pirince yatırmanızı tavsiye etmez. iPhone'unuzda sıvı algılama uyarısı görüyorsanız Genişletmek için tıkla... İçine gireceğini sanmıyorum inşallah bir şey olmaz. LAglace dedi: Hangi model iPhone kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... 8 Plus
Gardrop Fuat dedi: Apple iPhone'unuzu pirince yatırmanızı tavsiye etmez. iPhone'unuzda sıvı algılama uyarısı görüyorsanız Genişletmek için tıkla... İçine gireceğini sanmıyorum inşallah bir şey olmaz. LAglace dedi: Hangi model iPhone kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... 8 Plus
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #12 Zinederon dedi: Annemin telefonu dereye düşmüştü sadece başta ses gitti ama o da düzeldi. Genişletmek için tıkla... Dereden nasıl çıkarttınız
Zinederon dedi: Annemin telefonu dereye düşmüştü sadece başta ses gitti ama o da düzeldi. Genişletmek için tıkla... Dereden nasıl çıkarttınız
LAglace Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 4.137 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS Dual RX 6600 8 GB | CPU: Ryzen 5 5600 | RAM: Crucial Ballistix 2x8 GB 3000 MHz | Anakart: Gigabyte B450M-S2H | SSD: Samsung NVMe 980 PRO 1 TB | ADATA SU800 128 GB | HDD: WD Caviar Blue 1 TB | Seagate 500 GB | PSU: EVGA 500W 80+ Bronze | Monitör: AOC 24G2U | Acer KG221Q | Phanteks P400A Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #13 iPhone 7 veya daha üstü bir model telefona sahipseniz korkmanızı gerektiren bir durum yok, pirince de yatırmayın, sadece kurumasını bekleyin.
iPhone 7 veya daha üstü bir model telefona sahipseniz korkmanızı gerektiren bir durum yok, pirince de yatırmayın, sadece kurumasını bekleyin.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.495 Makaleler 1 Çözümler 19 18 Mart 2022 #14 Hoparlör temizleme sesi açın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son ses verin. 15 dk falan çalışsın. Hoparlörünüz ısınabilir. Telaş etmeyin. 15 dk sonunda başka bir video açıp test edin.
Hoparlör temizleme sesi açın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son ses verin. 15 dk falan çalışsın. Hoparlörünüz ısınabilir. Telaş etmeyin. 15 dk sonunda başka bir video açıp test edin.
denizcetinkaya Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 343 Çözümler 6 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #15 LAglace dedi: iPhone 7 veya daha üstü bir model telefona sahipseniz korkmanızı gerektiren bir durum yok, pirince de yatırmayın, sadece kurumasını bekleyin. Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz koydum cızırtılı ses gelmesindende korkuyorum zaten telefonu aktif kullanan biri değilim birkaç gün kalsada olur. Yahya Nuroğlu dedi: Hoparlör temizleme sesi açın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son ses verin. 15 dk falan çalışsın. Hoparlörünüz ısınabilir. Telaş etmeyin. 15 dk sonunda başka bir video açıp test edin. Genişletmek için tıkla... 5 dakika civarı yaptım sular yavaş yavaş çıkmaya başladı ama ben net çözüm için pirinçe yatırmak istedim.
LAglace dedi: iPhone 7 veya daha üstü bir model telefona sahipseniz korkmanızı gerektiren bir durum yok, pirince de yatırmayın, sadece kurumasını bekleyin. Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz koydum cızırtılı ses gelmesindende korkuyorum zaten telefonu aktif kullanan biri değilim birkaç gün kalsada olur. Yahya Nuroğlu dedi: Hoparlör temizleme sesi açın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son ses verin. 15 dk falan çalışsın. Hoparlörünüz ısınabilir. Telaş etmeyin. 15 dk sonunda başka bir video açıp test edin. Genişletmek için tıkla... 5 dakika civarı yaptım sular yavaş yavaş çıkmaya başladı ama ben net çözüm için pirinçe yatırmak istedim.
LAglace Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 4.137 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS Dual RX 6600 8 GB | CPU: Ryzen 5 5600 | RAM: Crucial Ballistix 2x8 GB 3000 MHz | Anakart: Gigabyte B450M-S2H | SSD: Samsung NVMe 980 PRO 1 TB | ADATA SU800 128 GB | HDD: WD Caviar Blue 1 TB | Seagate 500 GB | PSU: EVGA 500W 80+ Bronze | Monitör: AOC 24G2U | Acer KG221Q | Phanteks P400A Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #16 denizcetinkaya dedi: Ne olur ne olmaz koydum cızırtılı ses gelmesindende korkuyorum zaten telefonu aktif kullanan biri değilim birkaç gün kalsa da olur. Genişletmek için tıkla... O halde pirinç tanelerinin lightning girişine kaçmamasına dikkat edin, sorun olmaz.
denizcetinkaya dedi: Ne olur ne olmaz koydum cızırtılı ses gelmesindende korkuyorum zaten telefonu aktif kullanan biri değilim birkaç gün kalsa da olur. Genişletmek için tıkla... O halde pirinç tanelerinin lightning girişine kaçmamasına dikkat edin, sorun olmaz.
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #17 denizcetinkaya dedi: Ne olur ne olmaz koydum cızırtılı ses gelmesindende korkuyorum zaten telefonu aktif kullanan biri değilim birkaç gün kalsada olur. Genişletmek için tıkla... Su kuruyunca sıkıntı kalmaz zaten IPhone'lar kapalı kasa olduğu için kasa içine suda girmemiştir benim eski telefonum açık kasa olduğu için nemden bozulmuştu çok sinir açık kasa.
denizcetinkaya dedi: Ne olur ne olmaz koydum cızırtılı ses gelmesindende korkuyorum zaten telefonu aktif kullanan biri değilim birkaç gün kalsada olur. Genişletmek için tıkla... Su kuruyunca sıkıntı kalmaz zaten IPhone'lar kapalı kasa olduğu için kasa içine suda girmemiştir benim eski telefonum açık kasa olduğu için nemden bozulmuştu çok sinir açık kasa.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #18 Erdym dedi: Dereden nasıl çıkarttınız Genişletmek için tıkla... Derin değildi genişliği de çok fazla değildi hemen aldık.
Erdym dedi: Dereden nasıl çıkarttınız Genişletmek için tıkla... Derin değildi genişliği de çok fazla değildi hemen aldık.