iPhone hoparlörüne su kaçtı

iPhone 7 veya daha üstü bir model telefona sahipseniz korkmanızı gerektiren bir durum yok, pirince de yatırmayın, sadece kurumasını bekleyin.

Hoparlör temizleme sesi açın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son ses verin. 15 dk falan çalışsın. Hoparlörünüz ısınabilir. Telaş etmeyin. 15 dk sonunda başka bir video açıp test edin.

iPhone 7 veya daha üstü bir model telefona sahipseniz korkmanızı gerektiren bir durum yok, pirince de yatırmayın, sadece kurumasını bekleyin.

Ne olur ne olmaz koydum cızırtılı ses gelmesindende korkuyorum zaten telefonu aktif kullanan biri değilim birkaç gün kalsada olur.
Hoparlör temizleme sesi açın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son ses verin. 15 dk falan çalışsın. Hoparlörünüz ısınabilir. Telaş etmeyin. 15 dk sonunda başka bir video açıp test edin.

5 dakika civarı yaptım sular yavaş yavaş çıkmaya başladı ama ben net çözüm için pirinçe yatırmak istedim.

Ne olur ne olmaz koydum cızırtılı ses gelmesindende korkuyorum zaten telefonu aktif kullanan biri değilim birkaç gün kalsa da olur.

O halde pirinç tanelerinin lightning girişine kaçmamasına dikkat edin, sorun olmaz.

Ne olur ne olmaz koydum cızırtılı ses gelmesindende korkuyorum zaten telefonu aktif kullanan biri değilim birkaç gün kalsada olur.

Su kuruyunca sıkıntı kalmaz zaten IPhone'lar kapalı kasa olduğu için kasa içine suda girmemiştir benim eski telefonum açık kasa olduğu için nemden bozulmuştu çok sinir açık kasa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı