iPhone için cüzdan uygulaması önerisi

0clutch

Hectopat
Farkli bankalardan kartlar kullanıyorum. Bu kartlarin hepsini kaydedebilecegim ve rahatça odeme yapacagim uygulama onerileriniz var midir? Bir siteden alisveris yaparken Juzdan'i indirdim su an onu kullanıyorum. Baska bankanin da kredi kartini ve Akbank kartimi kabul etti. iPhone ile NFC odemesi yapamiyoruz ogrendigim kadari ile, QR kullananlar yaygin mi bu is? Migros, kafe, bar harici cok ekstra yerlerden alisveris yapmiyorum zaten simdiden teşekkürler.

Kredi kartı olmasa da çoğu işletme veya alışveriş yerlerinin fırsat, üyelik kartlarını kaydedebileceğiniz Stocard adında bir uygulama var.

Apple Pay teknolojisinden neden yoksunuz anlamıyorum… Ne güzel saatimle tak diye ödeme yapabilecekken hala kart mart uğraşıyoruz yazıklar olsun bizi dünyadan geri bırakanlara ya…

Gercekten inanilmaz sinir bozucu 2 kati para oduyoruz telefona bir de servislerin hepsinden yararlanamiyoruz. Bazen denk geliyor turistler vs onumde Apple Pay'den oduyor fena tadim kaciyor...

Apple Pay teknolojisinden neden yoksunuz anlamıyorum… Ne güzel saatimle tak diye ödeme yapabilecekken hala kart mart uğraşıyoruz yazıklar olsun bizi dünyadan geri bırakanlara ya…
Bankalardan yüksek miktarda komisyon kestiği için aslında. Bir de Paypal bile yok ülkede... Apple Pay altyapısını kullanan bankadan komisyon alıyor Apple.

Hocam bu topa neden girilmiyor bilginiz var mi? Apple NFC'ye kendisi haric izin vermiyor ama cok kisitli yine de alternatifler.
Hocam hiçbir fikrim yok yani altyapı kurulabilir. Mesela BKM var. Kartını kaydedip ödeme yapabiliyorsun ya da iyzico var. Oraya kart kaydedip uygulamasından QR ile ödemek bu kadar zor olmamalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı