iPhone için hangi marka kılıf alınmalı?

• Konuyu başlatan pmanx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 16.611

pmanx

Hectopat
Daha fazla  
Apple silicone, Spigen, ESR, Buff. Fiyata bakmazsızın sıralama yapabilir misiniz? Apple silicone bir gün kullanılmış 300-400'e buldum ama soyulma oluyor deniyor, ondan Spigen vs. mi tercih etsem bilemedim.

iPhone 7 Plus’tan beri Spigen markalı kılıflar alıyorum. Spigen kılıflar sağlam ve kullanışlı oluyor. iPhone 14 Pro Max için de yine Spigen markalı bir kılıf aldım. iPhone 7 Plus için Slim Armor’daki plastik kısımlar birkaç kere kırıldı ama telefon asla hasar görmedi. 3 adet kılıf almak zorunda kalmıştım. Spigen, birinci sırayı hak edebilecek bir marka.

ESR markalı kılıfları sadece iPad ve iPad Pro için kullandım ve memnun kaldım. Ekran koruyucuları da kaliteli. Spigen alternatifi olarak da alınabilir. Pek bir eksiği yok.

Apple markalı kılıfların bazıları, cihazların her tarafını korumuyor. Pek tercih etmiyorum.

Kılıfları modele göre kıyaslamak daha mantıklı olabilir. Her kılıfın kalitesi farklı olabiliyor.

iPhone 13 için bakıyordum arkadaşlar, Spigen Tough Armor ya da Ultra hybrid düşünüyorum fakat iç kısmının kadife olması daha mı iyi olurdu acaba bilemedim. Plastik iç yapılı olması telefonun çerçeve kısmında çizikler fazla bırakıyor gibime geldi kullandığım Samsung cihazlarda ama kadife olması da bir şey değişmez herhalde... ESR’da ise içi kadife olan siyah silikon bir model düşünüyorum. Apple markalı olanlardan çok şikayet okudum yabancı forumlarda ama içimde kalmadı değil. Youngkit çok hoş ve customized duruyor ancak tipi yüzünden mi ünlü yoksa yapı kalitesi dayanıklı mı sizce? MagSafe kullanacağımı sanmıyorum ondan daha çok koruma arıyorum. Tüm öneriler için çok teşekkürler!

iPhone 13 için bakıyordum arkadaşlar, Spigen Tough Armor ya da Ultra hybrid düşünüyorum fakat iç kısmının kadife olması daha mı iyi olurdu acaba bilemedim. Plastik iç yapılı olması telefonun çerçeve kısmında çizikler fazla bırakıyor gibime geldi kullandığım Samsung cihazlarda ama kadife olması da bir şey değişmez herhalde... ESR’da ise içi kadife olan siyah silikon bir model düşünüyorum. Apple markalı olanlardan çok şikayet okudum yabancı forumlarda ama içimde kalmadı değil. Youngkit çok hoş ve customized duruyor ancak tipi yüzünden mi ünlü yoksa yapı kalitesi dayanıklı mı sizce? MagSafe kullanacağımı sanmıyorum ondan daha çok koruma arıyorum. Tüm öneriler için çok teşekkürler!
Spigen Tough Armor kullanıyorum, hiç sorunum yok. Sıcaktan renk atıyor onun için yapacak bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 13 için bakıyordum, arkadaşlar.
iPhone 13 için 1 sene boyunca Slim Armor kullanmıştım. Telefonda nokta kadar bile çizik yoktu. Tough Armor normal kullanım için fazla abartılı olabilir. Çok tozlu ve zorlu bir ortamda çalışmıyorsanız ve telefonunuzu fazla düşürmüyorsanız sadece ekstra yük olur. Telefon tuğla gibi oluyor. Bu sene fazla ağır olmasın diye iPhone 14 Pro Max için Spigen Ultra Hybrid MagFit almıştım. Ayağının olmaması bir eksiklik sayılabilir.

iPhone 13 için 1 sene boyunca Slim Armor kullanmıştım. Telefonda nokta kadar bile çizik yoktu. Tough Armor normal kullanım için fazla abartılı olabilir. Çok tozlu ve zorlu bir ortamda çalışmıyorsanız ve telefonunuzu fazla düşürmüyorsanız sadece ekstra yük olur. Telefon tuğla gibi oluyor. Bu sene fazla ağır olmasın diye iPhone 14 Pro Max için Spigen Ultra Hybrid MagFit almıştım. Ayağının olmaması bir eksiklik sayılabilir.
Hmm, evet hocam aslında slim armor olabilir gibi geldi şu an bana da. Tough armor'un tank gibi olması çok hoş hele product red ile bayağı kıyak olabilir ama ağırlık kısmını unutmuşum. og silikon aklımda vardı bayağı ve onu eledim şu an, sanırım spigen slim ya da ucuzundan esr içi silikonlu alacağım çok teşekkürler 😁 son bir sorum kaldı o da acaba spigen ezfit ile align glass ekran koruyucu arasında hangisi tercih edilmeli ip13 için? aynı fiyata buldum ikisini de karar veremedim açıkçası

Technopat Haberler

Geri
Yukarı