O zaman yapabilirsiniz. Bilgilerinizin çalınacağını sanmıyorum. Sızmak isteyen iOS’ada sızar sonuç olarak aynı işletim sistemi.Cihazım eski iPhone 7 iOS 15 destekliyor sadece güncelleme yapmıyorum zaten.
O zaman yapabilirsiniz. Bilgilerinizin çalınacağını sanmıyorum. Sızmak isteyen iOS’ada sızar sonuç olarak aynı işletim sistemi.Cihazım eski iPhone 7 iOS 15 destekliyor sadece güncelleme yapmıyorum zaten.
Tam olarak iOS sürümünüz kaç?Hangi Jailbreak'i kurmam gerek onu da bilmiyorum.
O zaman yapabilirsiniz. Bilgilerinizin çalınacağını sanmıyorum. Sızmak isteyen iOS'ada sızar sonuç olarak aynı işletim sistemi.
Tam olarak iOS sürümünüz kaç?
Evet.Yani kurayım sadece indirdirdiğim IPA dosyası güvenli olsun yeter.
Hayır olmaz.Peki benim şu an telefonumun pili düşük seviyede ben tamire götürdüğüm zaman bir sıkıntı olmaz değil mi?
Hangi Jailbreak'i kurmam gerek onu da bilmiyorum.
Az önce attığım video yerine bunu yapın:Peki benim şu an telefonumun pili düşük seviyede ben tamire götürdüğüm zaman bir sıkıntı olmaz değil mi?
Merhaba, bugün iPhone 7'im için Jailbreak yapacağım ama bilgisayarıma bir şey olur mu ya da telefonum kullanılamaz hale gelir mi? Bilemedim, yardımcı olsanız.
Palera1n rehberimi okuyun, size yardımcı olurum. Checkra1n, iOS 14'ten sonrası için değil.Hangi Jailbreak'i kurmam gerek onu da bilmiyorum.
iOS 9.3.6'dan sonrası tüm sürümler için öyle zaten.Ama telefonu kapatıp açtığınızda jailbreak gidiyor diyorlar. Galiba Apple düzeltmiş.
Merhaba, bugün iPhone 7'im için Jailbreak yapacağım ama bilgisayarıma bir şey olur mu ya da telefonum kullanılamaz hale gelir mi? Bilemedim, yardımcı olsanız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.