iPhone için müzik indirme programı

furkii06

Hectopat
Daha fazla  
İnternetim genellikle olmadığı için telefona müzik indirmek istiyorum. Uygulamadan çevrimdışı dinleme değil direkt telefona insin. Var mıdır bildiğiniz, ses kalitesi iyi uygulama?

Şahsen Apple Music tavsiye ederim. 13 TL gibi bir fiyatlandırmaya sahip, ayrıca 24 bit 192 kHz'e kadar ses kalitesi sunabiliyor.

YouTube'dan manuel olarak müzikleri indirip telefona aktarabilirsiniz. Onun dışında bildiğim kadarıyla Spotify, YouTube Music veya Apple Music gibi servisleri kullanmanız gerekiyor.

USB'li şarj kablosu alıp bilgisayardan telefona aktarmayı düşünüyorum da uygulama olarak başka yolu var mı diye sormak istedim.

Şahsen Apple Music tavsiye ederim. 13 TL gibi bir fiyatlandırmaya sahip, ayrıca 24 bit 192 kHz'e kadar ses kalitesi sunabiliyor.
Spotify' i tercih ederim de her ay para verebileceğimi zannetmiyorum.
iPhone kullanıyorsanız iTunes aracılığıyla önce Windows'a sonra telefona aktarabilirsiniz.
Bunu araştırayım bi eyvallah.

İnternetim genellikle olmadığı için telefona müzik indirmek istiyorum. Uygulamadan çevrimdışı dinleme değil direkt telefona insin. Var mıdır bildiğiniz, ses kalitesi iyi uygulama?

DManager diye bir program kendi iphonumda kullanmaktayım. Programın kendi tarayıcısı üzerinden açtığınız herhangi bir videoyu indirip sonra internetiniz olmadan izleyip dinleyebiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…