YouTube'dan manuel olarak müzikleri indirip telefona aktarabilirsiniz. Onun dışında bildiğim kadarıyla Spotify, YouTube Music veya Apple Music gibi servisleri kullanmanız gerekiyor.
App Store'da o amaçla kullanılan hemen hemen tüm uygulamalar yasaklandı.USB'li şarj kablosu alıp bilgisayardan telefona aktarmayı düşünüyorum da uygulama olarak başka yolu var mı diye sormak istedim.
Android bir cihazdan kopyalayabilirsiniz Snaptube kullanarak ama hiç bir zaman YouTube ses kalitesinin üzerinde müzik bulamazsınız.USB'li şarj kablosu alıp bilgisayardan telefona aktarmayı düşünüyorum da uygulama olarak başka yolu var mı diye sormak istedim.
Spotify' i tercih ederim de her ay para verebileceğimi zannetmiyorum.Şahsen Apple Music tavsiye ederim. 13 TL gibi bir fiyatlandırmaya sahip, ayrıca 24 bit 192 kHz'e kadar ses kalitesi sunabiliyor.
Bunu araştırayım bi eyvallah.iPhone kullanıyorsanız iTunes aracılığıyla önce Windows'a sonra telefona aktarabilirsiniz.
İnternetim genellikle olmadığı için telefona müzik indirmek istiyorum. Uygulamadan çevrimdışı dinleme değil direkt telefona insin. Var mıdır bildiğiniz, ses kalitesi iyi uygulama?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.