iPhone için müzik indirme programı

Itube veya Nettube ile klipli bir şekilde telefona indirebilirsin müzikleri. Sonra internet ihtiyacı olmadan dinleyebilirsin istediğin gibi.
Spotify kullanabilirsin. Üye olabilirsin aylık az bir ücret ödeyerek. Kitaplığa kaydettiğin müzikleri wi-fi olan bir yerde indirirsin. İndirdiğin müzikleri internet olmadan kaliteli bir şekilde dinleyebilirsin. Metro çok kullandığım için ben bu şekilde kullanıyorum. Rahat ve kaliteli oluyor müzikler.
 
Bence diğer programlarla uğraşmayın. Direk Apple Music'e üye olun. İlk 3 ay deneme sürümü,beğenmeyip iptal edersen para falan da almazlar. 3 ayın sonunda devam etmek isterseniz aylık 9,99₺. Ben kullanıyorum gayet memnunum. Öneririm.
 
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce iPhone 5s aldım. Müzik indirme programı bulamadım. Bilen varsa söylerse çok mutlu olurum ama indirdikten sonra dinlemek için internet bağlantısı istemeyecek.

Merhabalar Zenci. Aradığın uygulama İPlay'dir. Senelerdir bu uygulamayı kullanıyorum. Genelde diğer uygulamalarda şarkıları klipleri ile yüklersin ama İPlayde ister görüntülü ister sadece ses olarak indirebilirsin. Unutmaki sesler videoya oranla çok daha az yer kaplar. Ve program oldukça kullanışlıdır.
Yardımcı olduysam ne mutlu bana.
Not: Bir beğeni bırakırsan çok mutlu olurum

Arkadaşın önerdiği İtube programı ücretsiz ve stabil bir uygulamadır. Youtube üzerinden videoları oynatır ve hafızasına alır, kütüphanenize eklediğiniz an müzik sizindir :).

Merhaba emrah. İPlay uygulamasını tercih edebilirsin. Çünkü senin dediğin uygulamada müzikler klipleriyle iniyor ve çok yer kaplıyor. İPlay ile ister sesli ister görüntülü indirebilirsin ama yinede senin tercihin.
Not: Eğer işine yaradıysa bir beğeni bırakırsan çok mutlu olurum
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı