iPhone için Temizleme Programı

Gerekli ama yok.
Programlar bir süre sonra çok yer kaplamaya başlıyorlar ve gereksizleri silemiyorsun, anca programı kaldırıp tekrar yükleyeceksin.

Ben Kruptos adlı uygulamayı bayadır kullanıyorum. Uygulama AppStore'dan kaldırılmış herhalde. Haftada 1 kere temizlik yapıyorum oldukça işimi görüyor.
vYGyZES.png

DklNpR7.png

sU8nEIv.png

fZWTPWm.png

zkkm2B9.png

Appstore'da yok bu. Zaten ios programların telefonun içini kurcalamasına pek imkan vermiyor bunun için temizleme programının çok az şeyi silme imkanı olacaktır.

Telefonu yılda bir kez resetlemen yetecektir. Android değil bu şişmez merak etme.

Son düzenleyen: Moderatör:
PhoneClean adında bir program tamamen işini görecektir. Bu konuıda uzun araştırmalarım sonucu da içlerinde en iyisi budur. Bunu bilgisayarına yüklüyorsun ve daha sonra apple olan herhangi bir ürününü kablosuyla takıyorsun ve ister Quick Clean ya da Deep Clean seçeneklerinden birini seçip çöp, cache, kullanılmayan, kısacası ne kadar atıl dosya varsa hepsini götürüyor. Kesinlikle sisteme bir zararı yok.

IOS'ta gerek yok diye birşey yok. Bunu söyleyenlerin bilmediği çok şey var. Kullanılan her uygulamanın uygulama boyutu dışında ne kadar yer kapladığını bir zahmet ayarlara girip görsünler :)

Not: Bu program jailbreak gerektirmez. Direk pc bağlantısı ile sorununu çözebilirsin. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, hem iphone 6+, hem ipad'de, hem de arkadaşlarımın telefonlarında, gayet memnunum ;)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı