Çözüldü iPhone iCloud şifresi ve maili ile çıkış yapılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AMDİslemci

Decapat
Daha fazla  
Telefon numarasına ihtiyaç olmadan çıkılıyor mu bilen arkadaşlar yazabilir mi?

2. el aldım adam mail ve şifresi var sadece dedi.

2. el aldım adam mail ve şifresi var sadece dedi.

Adam çıkış yapmayı denemiş etkinleştirilmelilemiyor diyormuş PC'ye bağlayıp sıfırla dedi.

Çözüm
IPhone'u Bul'u kapat ayarlardan. Daha sonra PC'ye i Tunes programını indir. Daha sonra buradan: Download iOS Firmware for iPhone, iPad, iPod Touch, Apple Watch, Apple TV, HomePod and Vision Pro / IPSW Downloads hangi iPhone'u aldıysan seç ve son sürümü indir. i Tunes da zaten son sürümü indirir. Oradan cihazı sıfırla.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
IPhone'u Bul'u kapat ayarlardan. Daha sonra PC'ye i Tunes programını indir. Daha sonra buradan: Download iOS Firmware for iPhone, iPad, iPod Touch, Apple Watch, Apple TV, HomePod and Vision Pro / IPSW Downloads hangi iPhone'u aldıysan seç ve son sürümü indir. i Tunes da zaten son sürümü indirir. Oradan cihazı sıfırla.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm

Bundan sonra düzelir değil mi hocam çok teşekkürler.

Cihaz iPhone 6S 500 TL'ye aldım

Bundan sonra düzelir değil mi hocam çok teşekkürler.

Umarım düzelir ben tam mevzuyu çözemedim. Birincisi sen neden şifresi falan duran bir IPhone'u aldın? Satıcı arkadaş kimliğinden neden çıkamadı o kısmı anlayamadım yani.

Umarım düzelir ben tam mevzuyu çözemedim. Birincisi sen neden şifresi falan duran bir IPhone'u aldın? Satıcı arkadaş kimliğinden neden çıkamadı o kısmı anlayamadım yani.

iCloud onun değilmiş galeride yazıyor dedi iCloud şifresi vs ben de denedim etkinleştirilmedi dedi.

App Store de çıkmış ama kendi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240530_120802_Dolap.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20240530_120744_Dolap.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20240530_120812_Dolap.jpg
    187,3 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
iPhone 6S değil de 6 gibi duruyor. iOS12 ya da 13 var sanırım. 6S aldığına emin misin? Kaldı ki neden il dışından cihaz aldın?

6 mış sonradan fark ettim bende dolaptan aldım.

iPhone 6S değil de 6 gibi duruyor. iOS12 ya da 13 var sanırım. 6S aldığına emin misin? Kaldı ki neden il dışından cihaz aldın?

En kötü iPhone 15 Pro'ya ICloud'la bağlayarak kullanacağım iCloud sorununu çözünce.

Cihaz iPhone 6S 500 TL'ye aldım.

Hocam cihaz 6 olduğuna göre temizi 1000-2000 bandında zaten şimdi ekran alsanız falan en kötü ekran 300 iCloud çıkma olayı da bir değişik adam kendi çıkıp daha pahalıya satabilirdi neyse siz bunu yapın muhtemelen olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…