IPhone ile çift SIM ve 180 gün kullanım

Makaleler
13
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3
Şimdi elimdeki telefon artık kedinden geçti değişeyim diyorum bir farklılık olsun hanımın da isteği olsun bir IPhone'ye geçiş yapayım diyorum.

Aklımda 12-13 mini veyahut Pro olur düz olur 12-13'lerden almak var 2.el yurt dışı olarak. Her ne kadar yurt dışında yaşamıyor olsam da yurt dışında ikamet adresim bulunmakta.

Şimdi iki soru var aklımda ben e-SIM, düz SIM çevirmek istemiyorum fiziksel çift SIM olayı sadece Çin modellerinde mi geçerli? Bir de ikamet adresim olduğundan kaynaklı 180+180 360 gün kullanabiliyor muyum? Yoksa illa sıfır alıp mı yapmak gerekiyor, ona göre bütçe ayırıp direkt yurt dışından 16 veya indirime girerse 15 serisinden alayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet sadece Çin ve honkong modellerinde fiziki çift SIM kart bulunuyor. Mademki yurt dışı ikametin var 16'yı bekle derim 1200 dolar bandında olur en fazla.

Evet sadece Çin ve honkong modellerinde fiziki çift SIM kart bulunuyor. Mademki yurt dışı ikametin var 16'yı bekle derim 1200 dolar bandında olur en fazla.

Şu anda 128 GB düz 15 Bulgar'da 32000₺ gibi bir fiyata geliyor. 16 ne kadara gelir veya benim ne kadar bütçem olur tartışılır.

Şu saçma Türkiye kayıt mevzusu olmasa çok iyi olurdu. Yurt dışına çıkıp herhangi bir hat taktığımda sorgusuz sualsiz istediğin kadar kullanıyorsun burada 4+4 8 ay.

2.el 12-13 Mini'lerin Çin versiyonlarından bulabilirsem herhalde uygun para ve temiz cihaz ise almayı düşünüyorum bakalım.

iPhone kafama yatmazsa 2.el S22 S23'lere bakarım olmadı. Zaten babamda S22 var güzel de telefon.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı