Oyle dememesi lazim. Eskiden iPhone XR ile Watch4 kullanmistim cok kisa sureligine, sonrasinda satmistim zaten. Baglaniyorlardi. Hatta Samsung canli destek ile iletisime de gecmistim ve telefon cagrilari yapabilecegimi de soylemislerdi.
Oyle dememesi lazim. Eskiden iPhone XR ile Watch4 kullanmistim cok kisa sureligine, sonrasinda satmistim zaten. Baglaniyorlardi. Hatta Samsung canli destek ile iletisime de gecmistim ve telefon cagrilari yapabilecegimi de soylemislerdi.
Watch4 serisi yalnızca Android cihazlarla çalışır. Bu uyarı var hocam, eskiden kullanmışsınızdır yeni gelmiş olabilir. Arkadaş saati bluetooth'a bağladığı zaman Galaxy Watch uygulamasına yönlendiriyormuş olay bu.
Watch4 serisi yalnızca Android cihazlarla çalışır. Bu uyarı var hocam, eskiden kullanmışsınızdır yeni gelmiş olabilir. Arkadaş saati Bluetooth'a bağladığı zaman Galaxy Watch uygulamasına yönlendiriyormuş olay bu.