iPhone kamera camı yerinden çıktı

yusufedis

Centipat
Daha fazla  
Temu'dan 13 Pro Max kamera lens koruyucu almıştım. Sadece deneme amaçlı takıp çıkarmaya karar verdim ve sağdaki tekli kameranın lensini çıkardım. Ama sadece lens çıkmadı onunla beraber kamera camı da çıktı. İç kısımda başka bir kamera camı duruyor. Çıkan cam dış kamera camı olmalı. Nasıl geri takabilirim taktığımda geri düşüyor?

Temu'dan 13 Pro Max kamera lens koruyucu almıştım. Sadece deneme amaçlı takıp çıkarmaya karar verdim ve sağdaki tekli kameranın lensini çıkardım. Ama sadece lens çıkmadı onunla beraber kamera camı da çıktı. İç kısımda başka bir kamera camı duruyor. Çıkan cam dış kamera camı olmalı. Nasıl geri takabilirim taktığımda geri düşüyor?
Hocam nasil yani direk telefonun lensinin camini mi cikardiniz yanlis mi anladim?

Baya baya orijinal kamera lensınden mı bahsediyoruz?

Nasıl olabilir böyle bir şey ilk defa duyuyorum kameranın dışında koruyucu hiçbir şey olmazsa zaten çöp olmuştur şimdiye kadar en ufak bir toz bile hasar verir.

Telefonun kamerasına toz gelmemesi için streç film sarın, garantisi var ise garantiye yoksa hızlıca bir telefoncuya gidin.

Küçük bir tavsiye vermek istiyorum, telefonun önemli bileşenlerini bilmediğiniz takdirde, deneme, yanılma yöntemini bırakın, dokunmayın bile.

Tam da böyle oldu ve yaklaşık 20 dakika falan geçti. Telefoncuya gideceğim birazdan

Dosya Ekleri

• IMG_0100.jpeg
    IMG_0100.jpeg
    57,7 KB · Görüntüleme: 156

Technopat Haberler

Geri
Yukarı