Streç film sarayım mı telefona yoksa böyle kalsın mıGeçmiş olsun.
Streç film sarayım mı telefona yoksa böyle kalsın mıGeçmiş olsun.
Lensin içerisine dokunmayacak şekilde, gergin bir biçimde sarın ki lens hava almasın.Streç film sarayım mı telefona yoksa böyle kalsın mı
Tam da böyle oldu ve yaklaşık 20 dakika falan geçti. Telefoncuya gideceğim birazdan.
Kötü olmuş, garantisi varsa garantiye gönderin veya telefoncuya gönderin.Tam da böyle oldu ve yaklaşık 20 dakika falan geçti. Telefoncuya gideceğim birazdan
İstanbulda oturuyorsaniz Apple'in teknik servisine gidip sansinizi deneyebilirsiniz, garantisi olmasa bile bu ufak bir sey oldugu icin yardimci olma ihtimalleri var. Buradan da ogrenmis olduk ki her lens koruyucu alinmazmisTam da böyle oldu ve yaklaşık 20 dakika falan geçti. Telefoncuya gideceğim birazdan
Strec film sarsaniz iyi olur.Streç film sarayım mı telefona yoksa böyle kalsın mı
Temu'dan 13 Pro Max kamera lens koruyucu almıştım. Sadece deneme amaçlı takıp çıkarmaya karar verdim ve sağdaki tekli kameranın lensini çıkardım. Ama sadece lens çıkmadı onunla beraber kamera camı da çıktı. İç kısımda başka bir kamera camı duruyor. Çıkan cam dış kamera camı olmalı. Nasıl geri takabilirim taktığımda geri düşüyor?
Merhaba @yusufedis sorunu nasıl çözdünüz.
Peki hocam telefonu içini açmadanmı yapıştırdı.İlk gün vakit geç olmuştu gidip tamire götüremedim, sonraki gün telefonu aldığım yere götürüp durumu anlattım. Satıcı hoşgörüyle karşıladı ve çıkan kamera camını yapıştırıcıyla geri yapıştırdı. İşlem sonrası geniş açı kameranın içinde biraz buğu ve toz kaldı ama ben pek geniş açı kamerayı kullanmadığım için sorun olmadı açıkçası.
Peki hocam telefonu içini açmadan mı yapıştırdı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.