iPhone kompakt makine olarak kullanılır mı?

Hocam şunu sormak istiyorum. Farz edelim kasım ayında slotlardan birini kullanmaya başladım. Kasım, Aralık, Ocak, Şubat aylarında o slotu kullanabiliyorum. Peki bu slot Ocak ayında yeni yıla geçtiği için sıfırlanıyor mu? Yani Kasım, Aralık, Ocak (Burada sıfırlandığı için tekrar 4 ay sayıp) Şubat, Mart, Nisan olarak devam edip Nisan ayında mı sonlanıyor? Yoksa o slot 4 ay kullanılıp Şubat ayında direkt sonlanıyor mu?

Açıkladım dostum. Milletin enayiliği beni alakadar etmiyor.

Türkiye ve Avrupa'ya satılan cihazlarda 1 tane fiziksel SIM girişi mevcut. 1 tanede eSIM hakkı mevcut. Amerika cihazlarında ise sadece eSIM kullanılıyor. Sizin bahsettiğiniz 2 fiziksel simi olacak üstüne 1 de eSIM olacak 3 simli hangi modelde öyle özellik var resmi sitesinin açıklamalarını atar mısın?

Evet sıfırlanıyor. Yani Ocak'ta hepsi sıfırlanıyor. 4 ay 4 ay 4 ay olacak şekilde. 2024'ten önce hangi aylarda ne kadar taktığınızın önemi yok. Ocakta takarsanız Nisan'da sonlanır.

ABD modellerde çift sim+ e-sim var. ABD cihazlarında sadece e-sim olduğunu nereden çıkartıyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1:20 açın ve bana 12 ay dediğiniz şekilde kullanan birinin videosunu atın merak ettim. Öyle telefon çıktıysa alayım.

ABD modellerde çift sim+ e-sim var. ABD cihazlarında sadece e-sim olduğunu nereden çıkartıyorsunuz?

Bu toplamda 3 SIM yapar. Çift fiziki, tek fiziki tek e-SIM ya da çift e-SIM’den bahsediyor olabilir misiniz? Başka kombinasyon kalmıyor geriye çünkü. 2 Fiziki üzerine bir de e-SIM diye bir şey yok.

S23 Ultra alabilirisniz. 15 Pro Max'a gire daha ucuz ayruca.

Bu toplamda 3 SIM yapar. Çift fiziki, tek fiziki tek e-SIM ya da çift e-SIM’den bahsediyor olabilir misiniz? Başka kombinasyon kalmıyor geriye çünkü. 2 Fiziki üzerine bir de e-SIM diye bir şey yok.
Şöyle bir link buldum. Dual simli modeller mevcut. Fakat bu modellerde e sim de aynı şekilde mevcut mu bilmiyorum. Detaylı araştırma yapıp aydınlatacak birileri varsa iyi olur.

Burada bildiğimiz çift sımden bahsediyor. İki nano SIM kartlı çift SIM özelliği bulunur yazıyor. Artı olarak eSIM mevcut demiyor. Yani öyle bir dünya yok henüz. Bir cihazı yasal bir şekilde 8 ay kullanabiliyosunuz çift SIM ile. Tabii benim gibi nadir durumlarda olabiliyor 2022. Haziran ayında aldığım cihazı 2024 Eylül ayına kadar kayıtsız kullanabiliyorum. Devletin gözetiminden kaçtım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…