iPhone kulaklığı ile CS:GO'da sesim gitmiyor

FaLSe

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam. iPhone kulaklığını hoparlör, mikrofon, jak vs. girişlerin hepsine taktım lakin ben onların sesini duyuyorum, K tuşuna basınca onlar beni duyamıyor. Bu kulaklığı nasıl hem mikrofon hem kulaklık olarak kullanabilirim acaba? Teşekkürler.

image.jpg
image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanılamıyor diye biliyorum. Hatta ya mikrofon yada kulaklık olarak ayarlanabiliyordu.
Aynen hocam ya benim sesim gidiyor onları duyamıyorum. Ya da onların sesi geliyor onlar beni duyamıyor. Bir yerde okudum az önce sadece mobil için tasarlanmış diye böyleymiş. İPhone değil de farklı bir kulaklık denesem hangi girişe takacağım bilginiz var mı?
Pembe olana takarsan mikrofonu kullanırsın, diğerlerinde de sanırım kulaklığı. Ben de laptopumda aynı sorundan muzdaripdim, bir çaresi yok diye biliyorum.
Aynen hocam ya benim sesim gidiyor onları duyamıyorum. Ya da onların sesi geliyor onlar beni duyamıyor. Bir yerde okudum az önce sadece mobil için tasarlanmış diye böyleymiş. İPhone değil de farklı bir kulaklık denesem hangi girişe takacağım bilginiz var mı?

@FaLSe üstte bahsettiğim gibi bir dönüştürücü almazsan hiçbir telefon kulaklığını o bilgisayarda kullanamazsin. Çünkü onlar telefon için tasarlandı. Bilgisayarlar 2 farklı Jack kullanir o saydığın özellikler için telefonlar tek. Bir Jack'i ikiye ayıran dönüştürücüler ile bu sorunu çözersin anca.

@FaLSe üstte bahsettiğim gibi bir dönüştürücü almazsan hiçbir telefon kulaklığını o bilgisayarda kullanamazsin. Çünkü onlar telefon için tasarlandı. Bilgisayarlar 2 farklı Jack kullanir o saydığın özellikler için telefonlar tek. Bir Jack'i ikiye ayıran dönüştürücüler ile bu sorunu çözersin anca.

Hocam peki yeni bir kulaklık alsam normal bir oyuncu kulaklığından bahsediyorum. Nereye takacağım hangi girişe.

bunu almanızı öneririm 3 tane aldım kedim yer diye 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı. Bende cs de telefon kulaklığı ile ses kasıyorum.

bunu almanızı öneririm 3 tane aldım kedim yer diye 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı. Bende cs de telefon kulaklığı ile ses kasıyorum.
Hocam bunu aldığımızda birini mikrofona birini de hoparlöre mi takıyoruz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı