iPhone kulaklığı ile Valorant oynanır mı?

3.5mm olanla uğraşmayın çünkü apple pini destekleyen hibrit bi r çıkışınız yoksa hiçbiyerde bulunmayan bi adaptör gerekiyor normal mikrofon ayıraçları çalışmıyor.
USB-A type-c dönüştürücü ile type-c olanı kullanabilirsiniz.

3.5mm olanla uğraşmayın çünkü Apple PIN'i destekleyen hibrit bir r çıkışınız yoksa hiçbir yerde bulunmayan bir adaptör gerekiyor normal mikrofon ayıraçları çalışmıyor.
USB-a Type-C dönüştürücü ile Type-C olanı kullanabilirsiniz.

Bu dönüştürücüyü kullanırsam mikrofonuda kullanabilecek miyim? Çünkü 3.5mm ile kullanamıyorum.

Bu dönüştürücüyü kullanırsam mikrofonuda kullanabilecek miyim? Çünkü 3.5mm ile kullanamıyorum.
E tabiki type-cden mikrofonlu bir ses aygıtı olarak çıkacak meet discord obs vs hepsine direk birinci seçiyo bende takar takmaz. Üstelik earpods type-c mikrofonu harikalar ötesi bir mikrofon. Ses çok kaliteli ve keskin.

E tabii ki Type-C'den mikrofonlu bir ses aygıtı olarak çıkacak meet Discord OBS vs hepsine direk birinci seçiyor bende takar takmaz. Üstelik EarPods Type-C mikrofonu harikalar ötesi bir mikrofon. Ses çok kaliteli ve keskin.

Amazon.com.tr. Ben de bu ürünü satın aldım. Bu akşam gelecek. Umarım çalışır. Hep sıkıntı çekmiştim mikrofon konusunda. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı