iPhone kulaklığı Type-C dönüştürücü ile kullanılır mı?

iugur17

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, lightning girişli iPhone kulaklığımı Type-C girişli telefonumda kullanmak istiyorum bu mümkün mü? İnternette dönüştürücü var ama ses olarak değil de data aktarımı veya şarj için yazıyor.

Büyük ihtimalle olmaz, "3.5mm jak girişinden Type-C çıkışı" adaptörünü alın daha iyi.
Lightning kulaklığı nasıl bağlayacak? Dönüştürücü kullanmanızı önermem. Firmaların kendi dönüştürücüleri olmadığı zaman sıkıntı çıkabiliyor.

Syrox DT17 Lightning To Type-C Dönüştürücü bu ürünün ses için olanını bulabilirseniz, piyasa da var mı emin değilim, tavsiye ederim. Not: Teknoloji şans işidir bir noktadan sonra. Alacağınız üründen memnun kalmayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Syrox DT17 lightning to Type-C dönüştürücü bu ürünün ses için olanını bulabilirseniz, piyasa da var mı emin değilim, tavsiye ederim. Not: Teknoloji şans işidir bir noktadan sonra. Alacağınız üründen memnun kalmayabilirsiniz.

Evet bunu araştırdım daha önce ama yorumlarda kulaklık olarak çalışmadığı yazıyordu o yüzden sipariş etmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten ürünün açıklamalarında ve kutusunda yazıyor, 'Data Transfer' diye. Böyle bir ürün Türkiye de bulmanız zor gibi, Amazonda bir tane var ama 30USD+18USD kargo toplam 48USDye denk geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı