iPhone kulaklığını bilgisayar mikrofonu olarak kullanma

Mert ALEMIN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yukarıda belirttiğim üzere, iPhone 6 kulaklığını bilgisayarda sadece mikrofon olarak kullanmak istiyorum. Takıyorum çalışıyor da ancak kulağımıza taktığımız yeri mikrofon olarak algılıyor ve baya bağırmamız gerekiyor. Bilgisi olan var mı acaba? Bunu nasıl telefondaki gibi kullanabiliriz? (Yalnızca mikrofon ses istemiyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yukarıda belirttiğim üzere, iPhone 6 kulaklığını bilgisayarda sadece mikrofon olarak kullanmak istiyorum. Takıyorum çalışıyor da ancak kulağımıza taktığımız yeri mikrofon olarak algılıyor ve baya bağırmamız gerekiyor. Bilgisi olan var mı acaba? Bunu nasıl telefondaki gibi kullanabiliriz? (Yalnızca mikrofon ses istemiyorum.)
Denetim masasına gir sadece mikrofon olarak tanıt.

Hocam Wo Mic gibi bir program olucaktı bir aratırsanız yardımcı olucaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videoyu bir izleyin derim ben :D

Hocam Wo Mic gibi bir program olucaktı bir aratırsanız yardımcı olucaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videoyu bir izleyin derim ben :D

oldukça delaylı oluyor bunlar, ve ios da yok bu program olanları delaylı :)

Ses sürücünüz içinde böyle bir ayar vardır. Realtek High Definition Ses Sürücüsüne sahip iseniz, bu adımları izleyin;
ses.png

Ses sürücünüz içinde böyle bir ayar vardır. Realtek High Definition Ses Sürücüsüne sahip iseniz, bu adımları izleyin;
Eki Görüntüle 248676
zaten bunu kullanıyorum ayarlar bu şekilde fakat kulaklığın mikrofon yeri değişik yani telefona takılıyken o ses yükseltme azaltma yerinden konuşuyorken burada ise gariptir ki kulağımıza taktığımız yerden gidiyor ses anlamadım

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı