iPhone Kulaklık Garantisi

FemoMadnes

Kilopat
Arkadaşlar iPhone 6 cihazımın kulaklığından artık eskisi kadar verim alamıyorum. Ses seviyesi azaldı. Kulaklığımın garantisi mevcut mu ? Kulaklığımı Akasya’ya götürmeyi düşünüyorum. Randevum yok sorun çıkarır mı ? Faturasını götürmeyeceğim. Garantisi devam ediyor ve cihazın 1 yıl olmasına 7 gün var.

Garantiye girer tabi ki fakat randevu almanızı tavsiye ederim. Randevu olmadan sıkıntı çıkarabilirler çünkü bu cihazı kullanamamanızla ilgili bir sorun değil.

Merhabalar,
Zorlu ve Akasya randevu sistemiyle çalışmaktadır.Randevusuz gitmeniz bir anlamda risk almak anlamına geliyor.Tavsiyem randevu alıp gidin.Diğer bir alternatif ise yetkili servislere vererek ortalama 3 iş günü içerisinde değişim yaptırmak olacaktır.

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Randevusuz ve faturasız gittim. Sıra numarası için kayıt oldum. Tahmini bir saat sonra sıra bana geldi. Yetkili arkadaş telefonumdan sadece seri numarasına baktı. Beş dakika kadar gitti ve yeni kulaklık ile geri geldi. Eskisini verdim. Gidecek olan arkadaşlara tavsiye; isim ve imza istiyorlar. On sekiz yaşından büyük olmanız gerekmektedir. Umarım gidecek olan arkadaşlara yardımcı olmuşumdur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı