iPhone kulaklıklığı Type-C dönüştürücü ile kullanılır mı?

Daha fazla  
Merhaba masaüstü kulaklığım bozulduğu için idareten bir kullanacağım kulaklığı elimde hiç açılmamış iPhone 8 Plus kulaklık var ama girişi lightling olduğu için kullanamıyorum. PC de Type-C girişi var dönüştürücü alıp kullanbilir miyim? Kulaklıkdan ses alır mıyım?

Bu tarz bir şey alıp kullanacağım.

Merhaba masaüstü kulaklığım bozulduğu için idareten bir kullanacağım kulaklığı elimde hiç açılmamış iPhone 8 Plus kulaklık var ama girişi lightling olduğu için kullanamıyorum. PC de Type-C girişi var dönüştürücü alıp kullanbilir miyim? Kulaklıkdan ses alır mıyım?

Bu tarz bir şey alıp kullanacağım.

Alırsınız ben öyle kullanıyorum.

Kullanılabilir ama dönüştürücünün kalitesi çok önemli 2 gün sonra temassızlık yapabilir ya da ses kalitesi düşük olabilir. Tavsiyem Baseus gibi markaları tercih etmen.

Ben 2 yıldır Syrox kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok ama Baseus gibi markalar daha kalitelidir bütçeye göre.

Ben 2 yıldır Syrox kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok ama Baseus gibi markalar daha kalitelidir bütçeye göre.
4 5 ay gibi bir süre kullanıcam en kötü ihtimalle yine bakarım ona da. Mikrofonu da kullanılıyor mu?

Lightning kulaklıklar dönüştürücüyle iPad'lerle çalışmıyor. Bu bağlamda pc ile çalışmayacağını söyleyebilirim.
Arkadaşlar çalıştığını söyledi ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı